меню
+

Для супу

  • Стебла селери 400.0 g
  • Корінь селери, нарізаний кубиками 1000.0 g
  • Цибуля 200.0 г
  • Рослинна олія 80.0 ml
  • Вода 2500.0 л
  • Knorr Картопляне пюре з молоком 4 кг 100.0 г
  • Сухе кокосове молоко 150.0 г
  • Сіль, цукор
  • Лимон

Для коріандрової олії

  • Оливкова олія 100.0 мл
  • Свіже листя коріандру 50.0 g

Для подачі

  • Коріандрова олія для гарніру
  • Французька смажена цибуля для гарніру
  1. Для супу

    • o Розділіть стебла селери та наріжте кубиками разом з цибулею, додайте корінь селери, підрум’яніть інгредієнти на пательні, а потім додайте води.
    • o Готуйте овочі до м’якості, після чого перебийте у блендері.
    • o Додайте картопляне пюре і кокосове молоко.
    • o Змішайте всі інгредієнти до однорідності, а потім приправте за смаком сіллю, цукром та лимонним соком.
  2. Для коріандрової олії

    • Нагрійте олію до 45 ° C, додайте коріандр, змішайте та процідіть, використовуючи дуже дрібне ситечко.
  3. Для подачі

    • Перелийте суп до тарілки і прикрасьте коріандровою олією та смаженою по-французьки цибулею.