меню
+

Крем-суп

Коріандрова олія

  • Оливкова олія 100.0 мл
  • Свіжий коріандр 50.0 г

Подання

  • Коріандрова олія
  • Смажена цибуля
  1. Крем-суп

    Очистіть черешкову селеру, поріжте її та цибулю кубиками, додайте селеру, обсмажте і залийте водою.

    Тушкуйте овочі до м’якості, а потім перебийте блендером.

    Процідіть через сито, додайте картопляне пюре і кокосове молоко.

    Перемішайте до однорідної консистенції, приправте сіллю, цукром і лимоном за смаком.

  2. Коріандрова олія

    Нагрійте олію до 45°C, змішайте з коріандром і процідіть через дуже дрібне сито.
  3. Подання

    Розділіть крем-суп на порції, прикрасьте коріандровою олією і обсмаженою цибулею.