меню
+

Кофта-кебаб

  • Фарш із м’яса ягняти (ніжка) 1500.0 кг
  • Цибуля (кубики) 100.0 г
  • Часник 15.0 г
  • Чилі
  • Кмин
  • Коріандр мелений
  • Суміш подрібненої зелені (м’ята, коріандр) 5.0 г
  • Оливкова олія 160.0 мл
  • Вода 120.0 мл
  • Сіль
  • Сушена петрушка 15.0 г

Салат

  • Помідори чері (половинки) 500.0 г
  • Огірок зелений (шматочки) 150.0 г
  • Зелені оливки 80.0 г
  • Knorr Салатна заправка Грецька суха суміш 0,7 кг 20.0 г
  • Коричневий цукор
  • Олія 40.0 мл
  • Червоний чилі, маленькі кубики 3.0 г
  • Свіжий коріандр (нарізаний)
  • Пір’я червоної цибулі 40.0 г
  • Сушені помідори з оливковою олією 150.0 г

М’ятний соус

  • Листя м’яти 10.0 г
  • Оливкова олія
  • Майонез 400.0 г

Подача

  • Хлібці піта 10.0 шт
  1. Кофта-кебаб

    До фаршу додайте цибулю, нарізаний часник, спеції, зелень, олію, воду і добре перемішайте.

    Зробіть маленькі кульки. Надіньте на шампури і обсмажте на грилі.

    Перед поданням обваляйте в дрібно нарізаній сушеній петрушці. Для посипки.

  2. Салат

    Наріжте овочі, перемішайте, додайте грецьку салатну заправку, цукор, оливкову олію та інші інгредієнти.
  3. М’ятний соус

    Змішайте міксером ошпарені листя м’яти з оливковою олією і перемішайте до отримання пасти.

    Змішайте з майонезом.

  4. Подача

    Подавати страву із запеченими на грилі хлібцями піта, салатом і м’ятним соусом.