меню
+

Лосось

  • Філе лосося 700.0 г
  • Свіжий кріп 40.0 г
  • Свіжа петрушка 30.0 г
  • Джин 200.0 мл
  • Водорості норі 4.0 шт

Салат з кіноа

  • Кіноа 175.0 г
  • Зелені Боби 1.0 кг
  • Оливкова олія 70.0 мл
  • Лимон 1.0 шт

Крем-соус з хрону

  • Сметана 25% 150.0 мл
  • Хрін 45.0 г
  • Лимон

Крем з авокадо та васабі

  • Авокадо 1.0 шт
  • Васабі 30.0 г
  • Сік лайма

Подача

  • Маринована червона цибуля
  1. Лосось

    • Дрібно наріжте кріп та петрушку. Лосось поперчіть, посоліть та додайте цукор.
    • Натріть лосось нарізаною зеленню. Налийте джин в лоток, покладіть у лоток лосось і ще полийте джином.
    • Покладіть до холодильника на 2 години. Замаринуйте.
    • Накрийте лосось листками норі так, щоб вони з'єдналися з рибою, та розріжте на рівні шматочки.
  2. Салат з кіноа

    • Зваріть кіноа. Збланшуйте боби та покладіть до води з льодом.
    • Почистіть боби.
    • Перемішайте кіноа з бобами, оливковою олією та лимоном. Посоліть та поперчіть.
  3. Крем-соус з хрону

    • Сметануперемішайте з тертим хроном. Приправте сіллю, перцем та лимонним соком.
  4. Крем з авокадо та васабі

    • Збийте у блендері авокадо з соком лайма, щоб отримати однорідний крем.
    • Додайте пасту васабі та приправте за смаком.
  5. Подача

    • Спочатку на тарілку покладіть салат, зверху слайс маринованого лосося.
    • За допомогою кондитерського рукава додайте крем з хрону та крем-соус з авокадо та васабі.
    • Прикрасьте маринованою червоною цибулею.