меню
+

Печінка

  • Печінка індички 1.0 кг
  • Сіль і перець за смаком

Салат

  • Полуниця 600.0 г
  • Диня 800.0 г
  • Чорниця 200.0 г
  • Салатний мікс 200.0 г

Полуничний соус вінегрет

  • Knorr Салатна заправка Грецька суха суміш 0,7 кг 35.0 г
  • Вода 200.0 мл
  • Мед 30.0 г
  • Олія 100.0 мл
  • Полуничний сироп 150.0 г
  • Винний білий оцет 60.0 мл

Подання

  • Беконові чипси для прикраси
  • Буряковий порошок для прикраси
  • Бекон (дрібно порізаний) для прикраси
  1. Печінка

    Приготуйте печінку індички на грилі, приправте сіллю і перцем.

    Наріжте на дрібні шматочки і залиште в теплому місці.

  2. Салат

    Очистіть фрукти і наріжте шматочками будь-якої форми, щоб їх можна було подати із салатним міксом.

    Промийте і висушить зелень.

  3. Полуничний соус вінегрет

    Грецьку салатну заправку змішайте з оцтом, полуничним сиропом, водою і медом. Перемішайте віничком і залиште на 3 хвилини. Потім додайте олії і знову перемішайте.

    Процідіть готовий соус через сито. Якщо соус вийшов занадто густий — додайте води.

  4. Подання

    Зробіть на тарілці композицію з фруктів, зелені і теплої печінки.

    Полийте підготовленим соусом вінегрет.

    Страву прикрасьте беконовими чипсами, буряковою пудрою і шматочками бекону.