меню
+

Салат

  • Цикорій 1500.0 г
  • Оливкова олія 100.0 мл
  • Яблучний оцет 70.0 мл
  • Морська сіль, перець, цукор
  • Руккола 500.0 г
  • Груші 800.0 г
  • Зелена спаржа 300.0 г
  • Сир з пліснявою 200.0 г
  • Волоські горіхи 100.0 г
  • Морква

Соус

  1. Салат

    • Розріжте цикорій навпіл, змастіть оливковою олією, посоліть, поперчіть, смажте на грилі з обох боків.
    • Побризкайте оцтом та покладіть у посуд до охолодження.
    • На тарілку покладіть промиту руколу, зверху додайте підсмажений на грилі цикорій, порізані груші, бланшовану спаржу, сир із пліснявою та горіхи. Прикрасьте тонкими скибочками моркви.
  2. Соус

    • Помістіть в блендер зелень, часник, воду та оцет і все ретельно збивайте до однорідної маси.
    • Після чого перемістіть до іншої тари та додайте всі інші інгредієнти. Усе ретельно перемішайте.