меню
+

Маринована цибуля

  • Цибуля 500.0 г
  • Цукор 50.0 г
  • Рибний соус 20.0 мл
  • Рисовий оцет 20.0 мл

Салат

  • Стручкова квасоля 2.0 кг
  • Коричневі гриби шимеї 80.0 г
  • Солодко-пікантний соус чилі 300.0 мл
  • Олія 150.0 мл
  • Рибний соус
  • Рисовий оцет 80.0 мл
  • Knorr Professional Трави в олії Primerba Трави Провансу 340 г 2.0 г

Подача

  • Підсмажені кедрові горішки 100.0 г
  1. Маринована цибуля

    • Цибулю поріжте на шматочки, перемішайте з інгредієнтами маринаду та залиште у холодильнику мінімум на 2 години.
  2. Салат

    • Квасолю та гриби бланшуйте, перемішайте з іншими інгредієнтами та маринованою цибулею. Приправте за смаком.

  3. Подача

    • Салат подавайте на тарілці, посипте підсмаженими горішками.