меню
+

Свинина

  1. Свинина

    • Поріжте м'ясо на тонкі смужки, додайте кукурудзяну муку та відкладіть.
    • Нагрійте олію у сковорідці вок та бланшуйте мариновану свинину. Витягніть м'ясо з вока та відкладіть його.
    • У цьому ж воку підсмажте стручкову квасолю, поки вона не зарум'яниться та не стане хрусткою. Зніміть її з пательні та відкладіть.
    • Відлийте з вока надлишок олії з попереднього смаження, додайте часник і швидко обсмажте, поки він не виділить свій аромат. До часнику додайте перець чилі, смажену свинину та стручкову квасолю, добре перемішайте.
    • Далі додайте Приправа Делікат до мяса Knorr та добре перемішайте.
    • Для більш виразного смаку та аромату можна додати до страви кілька крапель кунжутної олії.