меню
+

Приготування запечених овочів

Приготування соусу

  • Оливкова олія 250.0 мл
  • Лимонний сік свіжий 50.0 мл
  1. Приготування запечених овочів

    • Ретельно помийте овочі, але не очищайте від шкірки. Приготуйте овочевий бульйон: засипте 5 г Приправи Делікат овочевої до окропу та проваріть 3 хвилини. Наріжте овочі на шматочки і замаринуйте у бульйоні.
    • Залиште в прохолодному місці принаймні на 1годину.
    • Покладіть мариновані овочі на застелене папером для випічки деко для запікання. Побризкайте їх олією і посипте морською сіллю.
    • Поставте в духовку, нагріту до температури 175°C, і запікайте до готовності.
  2. Приготування соусу

    • Змішайте оливкову олію з лимонним соком.
  3. Подача

    • Гарячі овочі викладіть у глибоку тарілку тапобризкайте підготовленим соусом.
    • Подавайте салат, приправивши його улюбленими травами.