меню
+

Морський чорт

  • Морський чорт 1600.0 г
  • Пряжене масло
  • Knorr Приправа Делікат до Риби 0,6 кг 40.0 гр

Овочі

  • Боби
  • Бульби китайського артишоку
  • Броколі
  • Зелена цибуля
  • Зелений горошок

Соус

Подача

  • Листя салату
  • Смажене насіння гірчиці
  • Крес-салат
  1. Морський чорт

    • Почистіть та поріжте рибу.
    • Приправте та підсмажте на пряженому маслі.
  2. Овочі

    • Почистіть та поріжте овочі як на малюнку.
    • Бланшуйте та додайте до овочів трішки масла.
  3. Соус

    • Підсмажте цибулю-шалот на маслі, залийте білим вином.
    • Випаріть вино до 1/3 та додайте вже готовий соус Бешамель Knorr (рецепт на упаковці).
    • Варіть до консистенції соусу.
    • Остудіть.
    • Перемішайте жовтки з холодною основою соусу.
    • Збийте вершки 31% та перемішайте з соусом.
  4. Подача

    • Вилийте соус на середину тарілки, злегка підрум’яньте пальником.
    • Додайте овочі та рибу.
    • Прикрасьте листками молодого салату та крес-салатом.