меню
+

Приготування м’яса

  • Сідло ягняти 2.0 кг
  • Морська сіль 5.0 г
  • Чорний перець, свіжозмелений
  • Олія для смаження 50.0 мл

Приготування підварки

  • Білий виноград без кісточок 300.0 г
  • Білий винний оцет 140.0 мл
  • Коричневий цукор 200.0 г

Приготування пряної оливкової олії

  • Оливкова олія 2.0 л
  • Часник 3.0 голівка
  • Морська сіль 40.0 г
  • Knorr Professional Трави в олії Primerba Трави Провансу 340 г

Приготування соусу із червоного вина

  1. Приготування м’яса

    • Почистіть сідло з баранини, приправте морською сіллю і меленим чорним перцем.
    • Покладіть м’ясо у вакуумний мішок і закрийте його.
    • Варіть м’ясо за температури 63°C протягом 20хвилин, а потім швидко остудіть його у воді з льодом.
    • Перед подаванням на стіл побризкайте баранину олієюдля смаження і поставте в духовку, нагріту до температури 250°C, на 3-4хвилини. Викладіть підсмажене м’ясо на паперовий рушник і залиште на 4хвилини. Наріжте м’ясо шматочками.
  2. Приготування підварки

    • Закип’ятіть оцет із цукром, додайте виноград. Каструлю щільно накрийте шматком пергаменту, залишивши отвір діаметром 2см.
    • Тушкуйте підварку до досягнення бажаної консистенції.
    • Ягоди можна залишити у підварці цілими, або ж можна процідити підварку через сито.
  3. Приготування пряної оливкової олії

    • Змішайте оливкову олію з часником та травами в олії Primerba Трави Провансу, посоліть і варіть на повільному вогні протягом 10хвилин.
    • Процідіть олію через дрібне сито.
  4. Приготування соусу із червоного вина

    • Налийте вино в сковороду із товстим дном, додайте готовий соус Демі Глас і ретельно перемішуйте, доки соус не стане однорідним.
    • Продовжуйте уварювати соус, доки його консистенція не нагадуватиме вершки, але не доводьте соус до кипіння.