меню
+

Приготування маринованих яєць

  • Рибний соус 6.0 ст. л.
  • Вустерський соус 8.0 ст. л.
  • Мед 4.0 ст. л.
  • Табаско 4.0 ч. л.
  • Часник подрібнений 4.0 зубчик
  • Устричний соус 6.0 ч. л.
  • Гірчиця 4.0 ч. л.
  • Жовтки свіжі 10.0 шт

Приготування тартару з яловичини

  • Яловичина (фарш) 800.0 г
  • Кетчуп 2.0 ст. л.
  • Сіль і перець, подрібнені вручну
  • Мариновані корнішони 100.0 г
  • Каперси 50.0 г
  • Цибуля шалот 8.0 шт
  • Редька 5.0 шт
  • Спаржа 10.0 шт
  1. Приготування маринованих яєць

    • Спочатку відокремте жовтки від білків. Змішайте всі інгредієнти маринаду і вилийте його в посуд розміром 15x25см (або посуд GN 1/3).
    • Обережно перекладіть жовтки в маринад. Накрийте кришкою і залиште в холодильнику на 12-14годин.
  2. Приготування тартару з яловичини

    • Гострим ножем подрібніть м’ясо і приправте його соусом Табаско, кетчупом, Вустерським соусом, сіллю і перцем.
    • Дрібно наріжте цибулю шалот, мариновані корнішони та каперси.
  3. Подавання

    • Наріжте цибулю шалот у довжину, змастіть оливковою олією і покладіть у чавунну каструлю. Обсмажуйте до легкого підгоряння.
    • Наріжте редьку. Спаржу наріжте невеликими шматочками за діагоналлю.
    • За допомогою круглої форми сформуйте порції тартару з яловичини. В середину кожної порції покладіть жовток, вийнятий з маринаду. Прикрасьте страву злегка підгорілою цибулею шалот, листям салату, спаржею та кропом.
    • Подавайте з майонезом, змішаним з гірчицею.