меню
+

Овочі

  • Часник 10.0 г
  • Цибуля 80.0 г
  • Фенхель 100.0 г
  • Червона паприка 100.0 г
  • Олія 40.0 мл
  • Вода 200.0 мл
  • Свіжий базилік 5.0 г
  • Томати Pelati 500.0 г

Крем-суп

Подача

  • Чипси з фенхеля 10.0 шт
  • Біла цибуля 5.0 шт
  1. Овочі

    Часник та овочі нарізати шматочками, змішати з оливковою олією і запікати в духовці до світлого золотисто-коричневого кольору. Далі залити водою і готувати під кришкою до м’якості.До овочів додати томати, листя базиліку і готувати ще кілька хвилин.

    Перемішати суміш утермоміксі.

  2. Крем-суп

    Висипте суху суміш «Тосканський суп» в теплу воду і доведіть до кипіння.

    Змішайте подрібнені овочі з Тосканським супом і приправте за смаком.

  3. Подача

    Подавати з чипсами з фенхеля і білою цибулею.