меню
+

Приготування фалафелю

  • Цвітна капуста свіжа 400.0 г
  • Квасоля звичайна консервована 500.0 г
  • Мигдальне борошно 100.0 г
  • Борошно зі спельти 100.0 г
  • Часник 50.0 г
  • Кінза нарізана 30.0 г
  • Пластівці чилі 15.0 г
  • Розпушувач тіста 20.0 г
  • Суміш перців 5.0 г
  • Сіль
  • Мигдальне борошно
  • Борошно зі спельти

Приготування соусу чимічуррі

Подавання

  • Тортилья 10.0 шт
  1. Приготування фалафелю

    • Збийте всі інгредієнти для фалафелю до однорідного стану.
    • Сформуйте невеликі кульки, обваляйте їх у борошні та обсмажте у фритюрі.
  2. Приготування соусу чимічуррі

    • Зелень, перець, часник і цибулю шалот дрібно наріжте. З’єднайте і змішайте з оливковою олією, оцтом і лимонним соком.
    • Додайте за смаком заправку для салатів "Гарден", сіль і перець.
  3. Подавання

    • Подавайте фалафель у тортильї з соусом чимічуррі.