меню
+

Яловича шия

Соус

Смажена савойська капуста

  • Савойська капуста 1000.0 г
  • Цибуля 200.0 г
  • Оцет 50.0 мл
  • Вершки (15%) 300.0 мл
  • Knorr Приправа Aroma Mix з маслом і травами 1,1 кг 30.0 г

Кнедлі

  1. Яловича шия

    Шию полийте 500 г готового соусу Демі Глас,посипте сухим яловичим бульйоном, додайте приправи і масло, помістіть у вакуумний пакет.

    Готуйте за температури 80°C протягом 14 годин у конвекційній печі або циркуляторі.

  2. Соус

    На розігрітому маслі підсмажте овочі до золотисто-коричневого кольору. Влийте томати Pelatti, весь час помішуючи. У гарячу воду додайте сухий соус Демі Глас.

    Змішайте соус із підсмаженими овочами.

    Щоб збагатити смак додайте червоне вино, трави в олії Primerba Італійські Трави і сухий яловичий бульйон (20 г). Варіть на повільному вогні до однорідної консистенції соусу. Після цього процідіть соус через маленьке сито.

  3. Смажена савойська капуста

    Нашаткуйте савойську капусту і потушкуйте. Підсмажте на маслі дрібно нарізану цибулю, додайте капусту і продовжуйте смажити. Додайте оцет, вершки 15% і тушкуйте ще декілька хвилин. Приправте масляно-трав’яною сумішшю Aroma Mix.
  4. Кнедлі

    Відокремте жовтки від білків. Збийте яєчні білки.

    Наріжте пшеничні булочки великими кубиками.

    З’єднайте молоко з жовтками, подрібненою петрушкою і приправою універсальною овочевою, перемішайте з нарізаною булкою. Щоб зробити страву більш пишною, додайте збиті білки. Делікатно перемішайте всі інгредієнти. Викладіть масу на харчову плівку, сформуйте ковбаски діаметром близько 5-6 см. Щільно загорніть у плівку і готуйте в конвекційній печі за температури 90°C близько 20 хвилин.

    Для готування використовуйте перфороване деко типу GN.

  5. Подача

    Розділити яловичу шию на порції, подавати у соусі зі смаженою савойською капустою і кнедлями. Прикрасити чіпсами з бекону.