меню
+

Приготування маринаду

  • Оливкова олія 100.0 мл
  • Соняшникова олія 80.0 мл
  • Часник
  • Самбука 40.0 мл
  • Knorr Professional Трави в олії Primerba Італійські трави 340 г 20.0 г
  • паста карі 10.0 г

Приготування креветок

  • Тигрові креветки, розмір 8/12 20.0 шт
  • Салат з ананасом
  • Ананас очищений 800.0 г
  • Перець чилі свіжий, дрібно нарізаний 1.0 шт
  • Кінза свіжа 30.0 г

Приготування майонезу з цитрусами

  • Лимонний сік свіжий з 1 лимона
  • Апельсиновий сік свіжий 50.0 мл
  • Майонез 200.0 г
  1. Приготування маринаду

    • Змішайте оливкову олію та соняшникову олію з травами в олії Primerba Італійські трави.
    • Додайте дрібно нарізаний часник, пасту карі та самбуку. Перемішайте маринад.
  2. Приготування креветок

    • Розріжте креветки у довжину. Видаліть нутрощі та почистіть голови.
    • Змішайте креветки з готовим маринадом, залиште на хвилину маринуватися та обсмажте на грилі.
  3. Приготування салату з ананасом

    • Наріжте кубиками ананас і змішайте його з дрібно нарізаним перцем чилі та кінзою.
    • Перед подаванням приправте салат солодко-гострим соусом чилі.
  4. Приготування майонезу з цитрусами

    • Помийте лимон та натріть на тертці його шкірку, щоб отримати лимонну цедру.
    • Запечіть цілий лимон без шкірки за температури 180°C протягом 10-15хвилин.
    • Розріжте запечений лимон навпіл і вичавіть з нього сік.
    • мішайте майонез для заправки з лимонним соком, цедрою та апельсиновим соком.
  5. Подавання

    • Подавайте обсмажені на грилі креветки з салатом з ананасів та майонезом із цитрусами