меню
+

Суп

Гарбузово-картопляне пюре

  • Зварений гарбуз 300.0 г
  • Knorr Картопляне пюре з молоком 4 кг 50.0 г
  • Сіль за смаком
  • Масло 50.0 г
  • Вершки (33%)

Спосіб подання

  • Боровики середнього розміру 5.0 шт
  • Сіль і перець за смаком
  • Біла цибуля 5.0 шт
  • Листя красолі для прикрашення
  1. Суп

    Крем-суп з боровиків залийте теплою водою, помішуючи доведіть до кипіння і готуйте кілька хвилин на повільному вогні.

    У вершковому маслі обсмажте цибулю і часник, додайте вино, лимонний сік і воду. Готуйте під кришкою до розм’якшення. Потім подрібніть в блендері до стану пюре і змішайте з боровиковим кремом.

    Змішайте вершки з жовтками і влийте в крем.

    Приправте суп за смаком.

  2. Гарбузово-картопляне пюре

    Гарячий зварений гарбуз змішайте міксером з вершками, картопляним пюре і маслом.

    Приправте за смаком.

  3. Спосіб подання

    Боровики наріжте скибочками, обсмажте на вершковому маслі і приправте за смаком.

    Подавайте крем з гарбузово-картопляним пюре і боровиками. Прикрасьте страву смаженою цибулею і листям красолі.