Боровиковий суп з гарбузово-картопляним пюре
Щоб надати супу вишуканості, замініть цибулю фенхелем, обсмажте його до золотистого кольору і додайте трохи бренді. Під час бланшування білих грибів не забудьте додати лимонний сік, він усуває гіркоту грибів. Якщо вам подобаються оригінальні комбінації, додайте в гарбузове пюре кокосове молоко і карі — ця східна нотка в поєднанні з традиційним супом дозволить створити смак фьюжн-кухні.

Інгредієнти
Суп
-
Вода 1500.0 г
-
Масло 30.0 г
-
Цибуля, кубики 80.0 г
-
Біле сухе вино 100.0 мл
-
Свіжий лимонний сік 10.0 мл
-
Вода 50.0 мл
-
Жовток 2.0 шт
-
Сіль, чорний перець за смаком
-
Вершки (33%) 200.0 мл
Гарбузово-картопляне пюре
-
Зварений гарбуз 300.0 г
-
Knorr Картопляне пюре з молоком 4 кг 50.0 г
-
Сіль за смаком
-
Масло 50.0 г
-
Вершки (33%)
Спосіб подання
-
Боровики середнього розміру 5.0 шт
-
Сіль і перець за смаком
-
Біла цибуля 5.0 шт
-
Листя красолі для прикрашення
Приготування
-
Суп
Крем-суп з боровиків залийте теплою водою, помішуючи доведіть до кипіння і готуйте кілька хвилин на повільному вогні.
У вершковому маслі обсмажте цибулю і часник, додайте вино, лимонний сік і воду. Готуйте під кришкою до розм’якшення. Потім подрібніть в блендері до стану пюре і змішайте з боровиковим кремом.
Змішайте вершки з жовтками і влийте в крем.
Приправте суп за смаком.
-
Гарбузово-картопляне пюре
Гарячий зварений гарбуз змішайте міксером з вершками, картопляним пюре і маслом.
Приправте за смаком.
-
Спосіб подання
Боровики наріжте скибочками, обсмажте на вершковому маслі і приправте за смаком.
Подавайте крем з гарбузово-картопляним пюре і боровиками. Прикрасьте страву смаженою цибулею і листям красолі.