Дріжджова пампушка з качкою, червоною капустою і соусом з журавлини
Цю традиційну страву польської кухні можна легко приготувати у версії стріт-фуду, як альтернативу гамбургерам.
Інгредієнти
Дріжджові пампушки
-
Борошно пшеничне 1.0 кг
-
Свіжі дріжджі 60.0 г
-
Молоко 500.0 мл
-
Яйця 2.0 шт
-
Сіль 21.0 г
-
Цукор 15.0 г
М’ясо
-
Качина грудка 1400.0 кг
-
Knorr Приправа Делікат до Птиці 0,6 кг 15.0 г
-
Мелений чорний перець 4.0 г
-
Свіжий чебрець 3.0 г
-
Олія 50.0 мл
-
Качиний жир для смаження
Капуста
-
Червона капуста 500.0 г
-
Яблука (подрібнені) 80.0 г
-
Лимон 1.0 шт
Подача
-
Журавлина 100.0 г
-
Шпинат 300.0 г
-
Майонез 300.0 г