Дріжджова пампушка з качкою, червоною капустою і соусом з журавлини
Цю традиційну страву польської кухні можна легко приготувати у версії стріт-фуду, як альтернативу гамбургерам.

Інгредієнти
Дріжджові пампушки
-
Борошно пшеничне 1.0 кг
-
Свіжі дріжджі 60.0 г
-
Молоко 500.0 мл
-
Яйця 2.0 шт
-
Сіль 21.0 г
-
Цукор 15.0 г
М’ясо
-
Качина грудка 1400.0 кг
-
Knorr Приправа Делікат до Птиці 0,6 кг 15.0 г
-
Мелений чорний перець 4.0 г
-
Свіжий чебрець 3.0 г
-
Олія 50.0 мл
-
Качиний жир для смаження
Капуста
-
Червона капуста 500.0 г
-
Яблука (подрібнені) 80.0 г
-
Лимон 1.0 шт
Подача
-
Журавлина 100.0 г
-
Шпинат 300.0 г
-
Майонез 300.0 г
Приготування
-
Дріжджові пампушки
Змішайте дріжджі з цукром, додайте три ложки борошна і 100 мл теплого молока. Поставте в тепле місце, щоб тісто піднялося.
Засипте в миску залишки борошна, сіль, молоко, оливкову олію і яйця. Додайте розчин і вимішайте.
Накрийте тісто чистим рушником і залиште приблизно на 60 хвилин.
Зробіть із тіста кульки і готуйте в духовці на деко типу G/N приблизно 10-12хвилин.
-
М’ясо
Очистіть качину грудку, наріжте шкіру.
Приготуйте маринад зі спецій і натріть їм м’ясо.
Залиште на кілька годин у холодильнику. Потім перекладіть на глибоке деко типу G/N, залийте вершковим маслом і запікайте в конвекційній духовці приблизно 3,5 години за температури 85°С.
-
Капуста
Нашаткуйте червону капусту.
Додайте салатну заправку, сіль, цукор і перець. Додайте оливкову олію, лимонний і яблучний сік.
-
Подача
Змішайте майонез із журавлиною.
Готові пампушки розріжте навпіл і засмажте на грилі. Намажте майонезним соусом.
Потім покладіть листя шпинату, слайси качки і червону капусту.
Подавати у вигляді гамбургера.