+

Дріжджові пампушки

  • Борошно пшеничне 1.0 кг
  • Свіжі дріжджі 60.0 г
  • Молоко 500.0 мл
  • Яйця 2.0 шт
  • Сіль 21.0 г
  • Цукор 15.0 г

М’ясо

  • Качина грудка 1400.0 кг
  • Knorr Приправа Делікат до Птиці 0,6 кг 15.0 г
  • Мелений чорний перець 4.0 г
  • Свіжий чебрець 3.0 г
  • Олія 50.0 мл
  • Качиний жир для смаження

Капуста

Подача

  • Журавлина 100.0 г
  • Шпинат 300.0 г
  • Майонез 300.0 г
  1. Дріжджові пампушки

    Змішайте дріжджі з цукром, додайте три ложки борошна і 100 мл теплого молока. Поставте в тепле місце, щоб тісто піднялося.

    Засипте в миску залишки борошна, сіль, молоко, оливкову олію і яйця. Додайте розчин і вимішайте.

    Накрийте тісто чистим рушником і залиште приблизно на 60 хвилин.

    Зробіть із тіста кульки і готуйте в духовці на деко типу G/N приблизно 10-12хвилин.

  2. М’ясо

    Очистіть качину грудку, наріжте шкіру.

    Приготуйте маринад зі спецій і натріть їм м’ясо.

    Залиште на кілька годин у холодильнику. Потім перекладіть на глибоке деко типу G/N, залийте вершковим маслом і запікайте в конвекційній духовці приблизно 3,5 години за температури 85°С.

  3. Капуста

    Нашаткуйте червону капусту.

    Додайте салатну заправку, сіль, цукор і перець. Додайте оливкову олію, лимонний і яблучний сік.

  4. Подача

    Змішайте майонез із журавлиною.

    Готові пампушки розріжте навпіл і засмажте на грилі. Намажте майонезним соусом.

    Потім покладіть листя шпинату, слайси качки і червону капусту.

    Подавати у вигляді гамбургера.