Крем-суп з запеченої картоплі
Оригінальна ідея Рафала Годзьємського простої картопляної страви. Незапечені жовтки після перемішування злегка згущують суп і підкреслюють його смак
Інгредієнти
Крем
-
Оливкова олія 30.0 мл
-
Цибуля подрібнена 100.0 г
-
Цибуля-порей 50.0 г
-
Вода 1000.0 мл
-
Мускатний горіх
-
Сіль, білий перець
-
Вершки (33%) 200.0 мл
-
Вершкове масло 60.0 г
-
Часник 2.0 зубки
Копчене масло
-
Вершкове масло 100.0 г
-
Дерев’яна тирса для копчення
Кнедлі з пюре
-
Вода 400.0 мл
-
Сир Чеддер 30.0 г
-
Часник молодий 20.0 г
-
Копчене масло 40.0 г
Подача
-
Перепелині яйця 30.0 шт
-
Чіпси з копченого бекону 10.0 шт
-
Олія з гарбузового насіння
-
Гарбузове насіння
-
Мікро базилік
-
Мікро селера
-
Карамелізована цибуля-шалот