меню
+

Крем

Копчене масло

  • Вершкове масло 100.0 г
  • Дерев’яна тирса для копчення

Кнедлі з пюре

Подача

  • Перепелині яйця 30.0 шт
  • Чіпси з копченого бекону 10.0 шт
  • Олія з гарбузового насіння
  • Гарбузове насіння
  • Мікро базилік
  • Мікро селера
  • Карамелізована цибуля-шалот
  1. Крем

    • Очистити картоплю і нарізати кубиками.
    • Цибулю нарізати кубиками, подрібнити часник і порізати цибулю-порей.
    • Змішати картоплю з олією.
    • Помістити пергамент на деко, викласти на нього картоплю і поставити в розігріту до 200 ° C піч.
    • Через кілька хвилин додати цибулю, часник і цибулю-порей, перемішати і запікати до золотисто-коричневого кольору.
    • Покласти все в горщик, залити водою.
    • Додати тертий хрін, курячий бульйон сухий і спеції. Залишити на вогні на деякий час, додати вершки і варити до готовності.
    • Потім суміш залити в термомікс і перемішувати до отримання однорідної маси.
    • Наприкінці перемішування додати кубики холодного масла.
    • Приправити крем за смаком
  2. Копчене масло

    • Висипати деревну тирсу для копчення у високе деко, поставити на нього підставку і ємність з маслом.
    • Щільно накрити згори і залишити приблизно на 3 години.
  3. Кнедлі з пюре

    • Закип’ятити воду, дати охолонути до 80 ° С, додати пюре, швидко перемішати.
    • Додати тертий сир і копчене масло, перемішати лопаткою.
    • Сформувати кнедлі ложкою.
  4. Подача

    • Викласти три кнедлі з пюре на тарілку, залити кремом.
    • Прикрасити чіпсами з картоплі і бекону, круто звареними перепелиними яйцями, олією та мікро зеленню.