Крем-суп із селери і картоплі з додаванням кокосового молока та олії з коріандру
Картопляне пюре з молоком Knorr чудово загустить будь-який крем-суп.

Інгредієнти
Крем-суп
-
Селера черешкова 400.0 г
-
Цибуля 200.0 г
-
Кубики селери 1.0 кг
-
Олія 80.0 мл
-
Вода 2.5 л
-
Сіль, цукор
-
Лимон
-
Сухе кокосове молоко 150.0 г
Коріандрова олія
-
Оливкова олія 100.0 мл
-
Свіжий коріандр 50.0 г
Подання
-
Коріандрова олія
-
Смажена цибуля
Приготування
-
Крем-суп
Очистіть черешкову селеру, поріжте її та цибулю кубиками, додайте селеру, обсмажте і залийте водою.
Тушкуйте овочі до м’якості, а потім перебийте блендером.
Процідіть через сито, додайте картопляне пюре і кокосове молоко.
Перемішайте до однорідної консистенції, приправте сіллю, цукром і лимоном за смаком.
-
Коріандрова олія
Нагрійте олію до 45°C, змішайте з коріандром і процідіть через дуже дрібне сито. -
Подання
Розділіть крем-суп на порції, прикрасьте коріандровою олією і обсмаженою цибулею.