+

Курятина

Паніровка

  • Яйця 4.0 шт
  • Вода 1.0 г
  • Пшеничне борошно 60.0 г
  • Сіль
  • Панірувальні сухарі 400.0 г

Квасоля з беконним ароматом

Подання

  • Домашня картопля фрі 1.2 кг
  • Бугила
  1. Курятина

    Курячі грудки помити, нарізати і розкласти «книжечкою», злегка відбити.

    Намастити приправою Primerba, покласти зверху скибочки сиру і шинки. Скласти м’ясо навпіл начинкою всередину.

  2. Паніровка

    З’єднайте яйця, воду, борошно і сіль. Ретельно перемішайте.

    Обваляйте шматочки в панірувальних сухарях.

    Пласке деко типу G/N змажте вершковим маслом, викладіть шматочки філе в паніровці, додайте ще трохимасла і запікайте 10хвилин за температури 190°C.

  3. Квасоля з беконним ароматом

    До звареної квасолі додайте приправу Aroma Mix, поставте в конвекційну піч для пропарювання на 2-3 хвилини, перемішайте.
  4. Подання

    Курячий Кордон Блю подавати з вареною стручковою квасолею і картоплею фрі домашнього приготування. Прикрасити листочками бугили.