Курячий Кордон Блю
Кордон Блю з курки — це популярна страва швейцарської кухні, яка у класичному варіанті готується з телятини.

Інгредієнти
Курятина
-
Куряче філе 1.5 кг
-
Сир 200.0 г
-
Варена шинка 300.0 г
Паніровка
-
Яйця 4.0 шт
-
Вода 1.0 г
-
Пшеничне борошно 60.0 г
-
Сіль
-
Панірувальні сухарі 400.0 г
Квасоля з беконним ароматом
-
Зелена стручкова квасоля 1.0 кг
-
Knorr Приправа Aroma Mix з беконом та цибулею 1.2кг
Подання
-
Домашня картопля фрі 1.2 кг
-
Бугила
Приготування
-
Курятина
Курячі грудки помити, нарізати і розкласти «книжечкою», злегка відбити.
Намастити приправою Primerba, покласти зверху скибочки сиру і шинки. Скласти м’ясо навпіл начинкою всередину.
-
Паніровка
З’єднайте яйця, воду, борошно і сіль. Ретельно перемішайте.
Обваляйте шматочки в панірувальних сухарях.
Пласке деко типу G/N змажте вершковим маслом, викладіть шматочки філе в паніровці, додайте ще трохимасла і запікайте 10хвилин за температури 190°C.
-
Квасоля з беконним ароматом
До звареної квасолі додайте приправу Aroma Mix, поставте в конвекційну піч для пропарювання на 2-3 хвилини, перемішайте. -
Подання
Курячий Кордон Блю подавати з вареною стручковою квасолею і картоплею фрі домашнього приготування. Прикрасити листочками бугили.