Реберця у медово-пивній глазурі, подані з салатом із зеленого горошку
Глазур з пива ідеально надасть потрібний димний аромат барбекю.
![Реберця у медово-пивній глазурі, подані з салатом із зеленого горошку – Рецепти Реберця у медово-пивній глазурі, подані з салатом із зеленого горошку – Рецепти](https://www.unileverfoodsolutions.com.ua/dam/global-ufs/mcos/nee/ukraine/calcmenu/recipes/UA-recipes/general/реберця-у-медово-пивній-глазурі-подані-з-салатом-із-зеленого-горошку/main-header.jpg)
Інгредієнти
Реберця
-
Свинячі реберця (шириною мінімум 10 см) 5.0 кг
-
Сіль з приправою для пом'якшення м'яса 25.0 г
Глазур
-
Пиво 200.0 мл
-
Мед 100.0 г
-
Соус BBQ 300.0 г
Зелений горошок
-
Зелений горошок 1.3 кг
-
Масло 50.0 г
-
Цибуля-шалот 100.0 г
-
Перець чилі (порізаний) 1.0 шт
-
Листки м'яти (крупно порізані) 10.0 г
-
Сіль