+

Реберця

Глазур

  • Пиво 200 мл
  • Мед 100 г
  • Соус BBQ 300 г

Зелений горошок

  • Зелений горошок 1.3 кг
  • Масло 50 г
  • Цибуля-шалот 100 г
  • Перець чилі (порізаний) 1 шт
  • Листки м'яти (крупно порізані) 10 г
  • Сіль
  1. Реберця

    • Реберця посипте з обох боків сіллю із приправою для пом'якшення і залиште на 2 години.
    • Далі посипте спеціями Delikat для м'яса та запакуйте у герметичні пакети.
    • Вставте до циркулятора при температурі 85⁰C на 8 годин. Після цього покладіть до холодної води.
  2. Глазур

    • Випаріть пиво з медом до половини та змішайте з соусом барбекю.
    • Реберця вийміть з герметичного пакету, змастіть глазур'ю та підсмажте на грилі. Додатково під час смаження на грилі змастіть реберця.
  3. Зелений горошок

    • Помістіть горошок у киплячу воду та готуйте близько 3 хвилин. Потім промийте холодною водою та відкиньте.
    • На маслі легко підсмажте цибулю-шалот, додайте мед, перець чилі та горошок. Смажте протягом 2 хвилин.
    • Додайте м'яту та приправте за смаком.
  4. Подача

    • Викладіть різні елементи страви на дошку. Прикрасьте помідорами черрі.