Реберця у медово-пивній глазурі, подані з салатом із зеленого горошку
Глазур з пива ідеально надасть потрібний димний аромат барбекю.

Інгредієнти
Реберця
-
Свинячі реберця (шириною мінімум 10 см) 5 кг
-
Сіль з приправою для пом'якшення м'яса 25 г
Глазур
-
Пиво 200 мл
-
Мед 100 г
-
Соус BBQ 300 г
Зелений горошок
-
Зелений горошок 1.3 кг
-
Масло 50 г
-
Цибуля-шалот 100 г
-
Перець чилі (порізаний) 1 шт
-
Листки м'яти (крупно порізані) 10 г
-
Сіль
Приготування
-
Реберця
- Реберця посипте з обох боків сіллю із приправою для пом'якшення і залиште на 2 години.
- Далі посипте спеціями Delikat для м'яса та запакуйте у герметичні пакети.
- Вставте до циркулятора при температурі 85⁰C на 8 годин. Після цього покладіть до холодної води.
-
Глазур
- Випаріть пиво з медом до половини та змішайте з соусом барбекю.
- Реберця вийміть з герметичного пакету, змастіть глазур'ю та підсмажте на грилі. Додатково під час смаження на грилі змастіть реберця.
-
Зелений горошок
- Помістіть горошок у киплячу воду та готуйте близько 3 хвилин. Потім промийте холодною водою та відкиньте.
- На маслі легко підсмажте цибулю-шалот, додайте мед, перець чилі та горошок. Смажте протягом 2 хвилин.
- Додайте м'яту та приправте за смаком.
-
Подача
- Викладіть різні елементи страви на дошку. Прикрасьте помідорами черрі.