Салат з цикорієм-гриль, грушою та волоськими горіхами в медово-гірчичному соусі

Інгредієнти
Салат
-
Цикорій 1500 г
-
Оливкова олія 100 мл
-
Яблучний оцет 70 мл
-
Морська сіль, перець, цукор
-
Руккола 500 г
-
Груші 800 г
-
Зелена спаржа 300 г
-
Сир з пліснявою 200 г
-
Волоські горіхи 100 г
-
Морква
Соус
-
Свіжа зелень (кріп, петрушка, цибуля зелена) 300 г
-
Часник 10 г
-
Гірчиця лагідна 40 г
-
Оцет Яблучний 100 мл
-
Вода 200 мл
-
Сіль 1 г
-
Цукор 10 г
-
Олія рослинна 350 мл
Приготування
-
Салат
- Розріжте цикорій навпіл, змастіть оливковою олією, посоліть, поперчіть, смажте на грилі з обох боків.
- Побризкайте оцтом та покладіть у посуд до охолодження.
- На тарілку покладіть промиту руколу, зверху додайте підсмажений на грилі цикорій, порізані груші, бланшовану спаржу, сир із пліснявою та горіхи. Прикрасьте тонкими скибочками моркви.
-
Соус
- Помістіть в блендер зелень, часник, воду та оцет і все ретельно збивайте до однорідної маси.
- Після чого перемістіть до іншої тари та додайте всі інші інгредієнти. Усе ретельно перемішайте.