Салат табуле з фалафелем, хумусом та хрусткими хлібцями піта
Новий образ класичної ліванської страви – цей салат, створений шеф-кухарем Unilever Едвіном ван Гентом, складається з великої кількості свіжої зелені та хрустких гранатових кісточок. Цей салат корисний, швидко готується, має насичений смак та консистенцію.
Інгредієнти
Кускус
-
Кускус 600.0 г
-
Оливкова олія 100.0 мл
Салат
-
Листя салату головчастого 200.0 г
-
Редис 150.0 г
-
Огірки міні 5.0 шт
-
Червона цибуля 1.0 шт
-
Помідори чері 30.0 шт
Для подачі
-
Хумус 300.0 г
-
Мелений червоний перець 5.0 г
-
Хлібці піта 10.0 шт
-
Гранат 1.0 шт
-
Свіжий коріандр 20.0 г
-
Соус вінегрет 100.0 мл
-
Листя м'яти 10.0 г
-
Фалафель 20.0 шт