+

Кускус

Салат

  • Листя салату головчастого 200.0 г
  • Редис 150.0 г
  • Огірки міні 5.0 шт
  • Червона цибуля 1.0 шт
  • Помідори чері 30.0 шт

Для подачі

  • Хумус 300.0 г
  • Мелений червоний перець 5.0 г
  • Хлібці піта 10.0 шт
  • Гранат 1.0 шт
  • Свіжий коріандр 20.0 г
  • Соус вінегрет 100.0 мл
  • Листя м'яти 10.0 г
  • Фалафель 20.0 шт
  1. Кускус

    • Насипте кускус до великої миски та залийте 1 літром холодної води.
    • Додайте оливкову олію, приправу овочеву універсальну, та добре перемішайте.
    • Накрийте кускус та поставте в холодильник на мінімум 30 хвилин.
  2. Салат

    • Промийте та висушіть салат, поріжте редис тонкими скибочками.
    • Поріжте огірки міні та цибулю.
    • Розріжте помідори на половинки та витягніть зерна з гранату.
  3. Для подачі

    • Викладіть листя салату на тарілки та наповніть кускусом. Розкладіть кульки фалафелю на тарілки.
    • Покладіть хумус до кондитерського мішечка та робіть маленькі ляпки біля кускусу. Посипте перцем.
    • Додайте до салату помідори, огірки, редиску та цибулю.
    • Прикрасьте листками м'яти та зернятками гранату, побризкайте соусом вінегрет.
    • Підігрійте піту та подавайте салат з теплими хлібцями.