Свинина зі стручковою квасолею
Свинину часто недооцінюють, але це дуже ароматне м'ясо. Навіть м'ясо з однієї свині має різноманітний аромат. Наприклад, корейка, шийна частина, лопатка, реберця, щоковина – усі відрізняються за ароматом. Свинина вимагає довшого маринування, тоді як в обробці вона менш вимоглива, ніж яловичина.

Інгредієнти
Свинина
-
Філе свинини 750.0 г
-
Кукурудзяне борошно 60.0 г
-
Стручкова квасоля 1800.0 кг
-
Часник 60.0 г
-
Олія 150.0 мл
-
Солодкий соєвий соус 180.0 мл
-
Свіжий перець чилі 60.0 шт
-
Кунжутна олія 115.0 мл