+

М’ясо

  • Очищена свиняча відбивна без кістки 1.3 кг

Маринад

Соус

Запечений пастернак

  • Пастернак 500.0 г
  • Часник 6 зубчиків
  • Морська сіль
  • Олія 30.0 мл

Чипси з капусти кале

  • Морква 400.0 г
  • Мед 50.0 г
  • Сидр 70.0 мл

Подача

  • Чорний перець
  • Капуста кале 500.0 г
  • Лимон 1.0 шт
  • Морська сіль
  1. М’ясо

    Вирізати з м’яса одну кістку, іншу залишити. Поділити на рівні порції.
  2. Маринад

    Додайтедоолії подрібнений часник, приправу Primerba з базиліком, приправу Делікат до м'яса.

    Залийте ним свинину і залиште маринуватися.

    Відбивну підсмажити на гриль-сковороді або запекти в пароконвекційній печі.

  3. Соус

    Лисички розморозити і підсмажити на вершковому маслі.

    Приготуйте соус із зеленим перцем: додайте суху суміш догарячої води, доведіть до кипіння та проваріть декілька хвилин. Перемішайте з приготовленими лисичками.

    Додайте рослинні вершки 15% і приправи за смаком.

  4. Запечений пастернак

    Очистіть пастернак, наріжте довгими, товстими скибочками і запечіть разом із зубчиками часнику. Додайте олії і солі.
  5. Чипси з капусти кале

    Розкладіть капусту кале на пергаменті, приправте морською сіллю і підсушіть за температури 170°C протягом декількох хвилин, поки кінчики капусти стануть коричневими, а сама вона — хрусткою.
  6. Подача

    Грильовану відбивну подавати із запеченим пастернаком, карамелізованою морквою, смаженою капустою кале і капустяними чипсами.