Свиняча відбивна на грилі з перцевим соусом і лисичками
Свинячу відбивну замаринуйте в ароматній оливковій олії з базиліковою приправою Primerba. Смажити потрібно недовго, але на сильному вогні. Не забудьте перед поданчею дати м’ясу «відпочити» — завдяки цьому воно збереже свою соковитість. А чіпси з капусти кале зроблять страву цікавішою.
Інгредієнти
М’ясо
-
Очищена свиняча відбивна без кістки 1.3 кг
Маринад
-
Часник 5 зубчиків
-
Олія 50.0 мл
Соус
-
Заморожені лисички 70.0 г
-
Knorr Соус з зеленим перцем суха суміш 0,85 кг 70.0 г
-
Вода 500.0 мл
-
Вершки 15% 500.0 мл
Запечений пастернак
-
Пастернак 500.0 г
-
Часник 6 зубчиків
-
Морська сіль
-
Олія 30.0 мл
Чипси з капусти кале
-
Морква 400.0 г
-
Мед 50.0 г
-
Сидр 70.0 мл
Подача
-
Чорний перець
-
Капуста кале 500.0 г
-
Лимон 1.0 шт
-
Морська сіль