Свиняча відбивна на грилі з перцевим соусом і лисичками
Свинячу відбивну замаринуйте в ароматній оливковій олії з базиліковою приправою Primerba. Смажити потрібно недовго, але на сильному вогні. Не забудьте перед поданчею дати м’ясу «відпочити» — завдяки цьому воно збереже свою соковитість. А чіпси з капусти кале зроблять страву цікавішою.

Інгредієнти
М’ясо
-
Очищена свиняча відбивна без кістки 1.3 кг
Маринад
-
Часник 5 зубчиків
-
Олія 50.0 мл
Соус
-
Заморожені лисички 70.0 г
-
Knorr Соус з зеленим перцем суха суміш 0,85 кг 70.0 г
-
Вода 500.0 мл
-
Вершки 15% 500.0 мл
Запечений пастернак
-
Пастернак 500.0 г
-
Часник 6 зубчиків
-
Морська сіль
-
Олія 30.0 мл
Чипси з капусти кале
-
Морква 400.0 г
-
Мед 50.0 г
-
Сидр 70.0 мл
Подача
-
Чорний перець
-
Капуста кале 500.0 г
-
Лимон 1.0 шт
-
Морська сіль
Приготування
-
М’ясо
Вирізати з м’яса одну кістку, іншу залишити. Поділити на рівні порції. -
Маринад
Додайтедоолії подрібнений часник, приправу Primerba з базиліком, приправу Делікат до м'яса.
Залийте ним свинину і залиште маринуватися.
Відбивну підсмажити на гриль-сковороді або запекти в пароконвекційній печі.
-
Соус
Лисички розморозити і підсмажити на вершковому маслі.
Приготуйте соус із зеленим перцем: додайте суху суміш догарячої води, доведіть до кипіння та проваріть декілька хвилин. Перемішайте з приготовленими лисичками.
Додайте рослинні вершки 15% і приправи за смаком.
-
Запечений пастернак
Очистіть пастернак, наріжте довгими, товстими скибочками і запечіть разом із зубчиками часнику. Додайте олії і солі. -
Чипси з капусти кале
Розкладіть капусту кале на пергаменті, приправте морською сіллю і підсушіть за температури 170°C протягом декількох хвилин, поки кінчики капусти стануть коричневими, а сама вона — хрусткою. -
Подача
Грильовану відбивну подавати із запеченим пастернаком, карамелізованою морквою, смаженою капустою кале і капустяними чипсами.