+

Ковбаса

  • Біла тонка ковбаса, сира 2 кг
  • Довгі зубочистки 20 шт
  • Борошно 200 г

Картопляне пюре

  • Вода 1800 л
  • Масло 120 г
  • Knorr Картопляне пюре з молоком 4 кг 360 г
  • Вершки (15%) 200 мл

Цибуля

  1. Ковбаса

    Білу ковбасу загорніть «равликом» і проткніть довгою зубочисткою. Посипте борошном і смажте на розігрітому вершковому маслі до жовтого кольору.
  2. Картопляне пюре

    Закип’ятіть воду і зніміть її з вогню. Додайте вершки 15% і масло. Коли температура води знизиться приблизно до 80°C, засипте картопляне пюре і ретельно перемішайте.
  3. Цибуля

    Приготуйте із цукру карамель. Влийте винний оцет, додайте цілі зубчики часнику. Випарюйте до 1/3 об’єму.

    Додайтетрави в оліїPrimerba Базилік. За смаком додайте сіль.

    Додайте цибулю, покладіть у вакуумні пакети і готуйте за температури 85°C протягом 1-2 години (час приготування залежить від розміру цибулі).

    Дістаньте цибулини і розріжте навпіл, після цього обсмажте їх на грилі (велику цибулю можна розділити на більшу кількість частин).

  4. Подача

    На тарілку покладіть пюре, половинки червоної цибулі і смажені ковбаски.