меню
+

Песто

Спагетті

  • Жовтки 10.0 шт

Лосось

  • Макарони спагетті 250.0 г
  • Вершки 30% 600.0 мл
  • Песто 250.0 г

Лосось

  • Філе лосося 1.0 кг

Подача

  • Шпинат
  • Салікорнія
  • Листя молодого буряка
  • Кедрові горішки
  • Оливкова олія
  1. Песто

    • Покладіть у блендер Трави в олії Primerba Базилік, руколу
    • Додайте часник, підсмажені кедрові горішки, оливкову олію та пармезан, подрібніть у блендері до однорідної маси.
    • Приправте перцем, сіллю та лимонним соком.
  2. Спагетті

    • Зваріть спагетті.
    • Підігрійте вершки на сковорідці, додайте спагетті та соус песто. Все це перемішайте.
  3. Лосось

    • Приправте лосось та підсмажте на великому вогні, шкіркою вниз.
    • Коли шкірка стане хрусткою, зніміть з вогню та 1 хвилину переверніть лосось на другий бік.
  4. Лосось

    • Приправте лосось та підсмажте на великому вогні, шкіркою вниз.
    • Коли шкірка стане хрусткою, зніміть з вогню та 1 хвилину переверніть лосось на другий бік.
  5. Подача

    • Підігрійте олію на сковорідці, додайте шпинат та салікорнію.
    • На тарілці покладіть спочатку шпинат, салікорнію, а потім лосось.
    • Додайте спагетті з соусом, згори покладіть копчений жовток.
    • Прикрасьте смаженими кедровими горішками, листочками молодого буряка та оливковою олією.