Спагетті з соусом песто і лососем
Спагетті з кремовим песто, хрустким лососем, смаженим зі шкіркою та копченим жовтком.

Інгредієнти
Песто
-
Руккола 30.0 г
-
Зелень петрушки 20.0 г
-
Часник 2.0 г
-
Кедрові горішки 15.0 г
-
Оливкова олія 120.0 мл
-
Сир Пармезан 30.0 г
-
Свіжий лимонний сік
Спагетті
-
Жовтки 10.0 шт
Лосось
-
Макарони спагетті 250.0 г
-
Вершки 30% 600.0 мл
-
Песто 250.0 г
Лосось
-
Філе лосося 1.0 кг
Подача
-
Шпинат
-
Салікорнія
-
Листя молодого буряка
-
Кедрові горішки
-
Оливкова олія
Приготування
-
Песто
- Покладіть у блендер Трави в олії Primerba Базилік, руколу
- Додайте часник, підсмажені кедрові горішки, оливкову олію та пармезан, подрібніть у блендері до однорідної маси.
- Приправте перцем, сіллю та лимонним соком.
-
Спагетті
- Зваріть спагетті.
- Підігрійте вершки на сковорідці, додайте спагетті та соус песто. Все це перемішайте.
-
Лосось
- Приправте лосось та підсмажте на великому вогні, шкіркою вниз.
- Коли шкірка стане хрусткою, зніміть з вогню та 1 хвилину переверніть лосось на другий бік.
-
Лосось
- Приправте лосось та підсмажте на великому вогні, шкіркою вниз.
- Коли шкірка стане хрусткою, зніміть з вогню та 1 хвилину переверніть лосось на другий бік.
-
Подача
- Підігрійте олію на сковорідці, додайте шпинат та салікорнію.
- На тарілці покладіть спочатку шпинат, салікорнію, а потім лосось.
- Додайте спагетті з соусом, згори покладіть копчений жовток.
- Прикрасьте смаженими кедровими горішками, листочками молодого буряка та оливковою олією.