Стейк з яловичого філе з соусом Беарнез та овочами
Це пропозиція з французької кухні заснована на старому рецепті, який називається Шатобріан. Якщо соус готувати у сифоні, він матиме ніжну консистенцію.
Інгредієнти
Стейк
-
Яловиче філе, очищене 2.0 кг
-
Оливкова олія 40.0 мл
-
Сіль
-
Чорний перець, цукор
-
Свіжий розмарин
-
Масло 50.0 г
-
Часник в лусках 2.0 зубка
Соус
-
Вода 200.0 мл
-
Вершки кулінарні (31%) 300.0 мл
-
Цибуля-шалот, кубиками 50.0 г
-
Білий винний оцет 50.0 мл
-
Чорний мелений перець 5.0 шт
-
Естрагон, сушений 2.0 г
-
Масло 100.0 г
Гарнір
-
Картопля (мала, приготована на пару) 20.0 шт
-
Оливкова олія 30.0 мл
-
Шампіньйони, малі 20.0 шт
-
Мала морква 30.0 шт
-
Молода зелена спаржа 30.0 г
-
Молоді кабачки, розрізані вздовж 20.0 шт
-
Чорний перець, свіжозмелений
Подача
-
Квіти, мікро спеції