Хрусткий фалафель із цвітної капусти з соусом чимічуррі
Краще за все смажити фалафель партіями — тоді вам буде простіше контролювати процес смаження.

Інгредієнти
Приготування фалафелю
-
Цвітна капуста свіжа 400 г
-
Квасоля звичайна консервована 500 г
-
Мигдальне борошно 100 г
-
Борошно зі спельти 100 г
-
Часник 50 г
-
Кінза нарізана 30 г
-
Пластівці чилі 15 г
-
Розпушувач тіста 20 г
-
Суміш перців 5 г
-
Сіль
-
Мигдальне борошно
-
Борошно зі спельти
Приготування соусу чимічуррі
-
Петрушка, кінза, орегано 80 г
-
Чилі 10 г
-
Цибуля шалот 50 г
-
Оливкова олія 200 мл
-
Червоний винний оцет 50 мл
-
Лимонний сік свіжий 50 мл
-
Приправи: сіль і перець
-
Часник 20 г
Подавання
-
Тортилья 10 шт
Приготування
-
Приготування фалафелю
- Збийте всі інгредієнти для фалафелю до однорідного стану.
- Сформуйте невеликі кульки, обваляйте їх у борошні та обсмажте у фритюрі.
-
Приготування соусу чимічуррі
- Зелень, перець, часник і цибулю шалот дрібно наріжте. З’єднайте і змішайте з оливковою олією, оцтом і лимонним соком.
- Додайте за смаком заправку для салатів "Гарден", сіль і перець.
-
Подавання
- Подавайте фалафель у тортильї з соусом чимічуррі.