Хрусткий фалафель із цвітної капусти з соусом чимічуррі
Краще за все смажити фалафель партіями — тоді вам буде простіше контролювати процес смаження.
![Хрусткий фалафель із цвітної капусти з соусом чимічуррі – Рецепти Хрусткий фалафель із цвітної капусти з соусом чимічуррі – Рецепти](https://www.unileverfoodsolutions.com.ua/dam/global-ufs/mcos/nee/ukraine/calcmenu/recipes/UA-recipes/general/хрусткий-фалафель-із-цвітної-капусти-з-соусом-чимічуррі/main-header.jpg)
Інгредієнти
Приготування фалафелю
-
Цвітна капуста свіжа 400.0 г
-
Квасоля звичайна консервована 500.0 г
-
Мигдальне борошно 100.0 г
-
Борошно зі спельти 100.0 г
-
Часник 50.0 г
-
Кінза нарізана 30.0 г
-
Пластівці чилі 15.0 г
-
Розпушувач тіста 20.0 г
-
Суміш перців 5.0 г
-
Сіль
-
Мигдальне борошно
-
Борошно зі спельти
Приготування соусу чимічуррі
-
Петрушка, кінза, орегано 80.0 г
-
Чилі 10.0 г
-
Цибуля шалот 50.0 г
-
Оливкова олія 200.0 мл
-
Червоний винний оцет 50.0 мл
-
Лимонний сік свіжий 50.0 мл
-
Приправи: сіль і перець
-
Часник 20.0 г
Подавання
-
Тортилья 10.0 шт