Рустикальна зелена паста з маскарпоне, в’яленими томатами, грушами та горіхами пекан

Інгредієнти
Для пасти
-
Листя петрушки, подрібнене
-
Шпинат
-
Вода
-
Пшеничне борошно
-
Манна каша
-
Яєчні жовтки 30000.0 шт
-
Рослинна олія
-
Коричневий цукор, сіль
Для соусу
-
Сир маскарпоне
-
Груші, очищені від шкірки та нарізані вподобаним способом
-
Коричневий цукор, сіль
-
Вершки 33%
-
Knorr Professional Primerba Городні трави 0,34 кг
Для подачі
-
Горіхи пекан, злегка підсмажені
-
Мікс трав для гарніру
Приготування
-
Для пасти
- Змішайте листя шпинату та петрушки з водою до однорідності.
- Змішайте борошно з манною крупою та рештою інгредієнтів.
- Вимісіть і відставте на 30 хвилин.
- Тісто розкачайте в лист товщиною 2 мм, закатайте і наріжте тальятелле.
- Варіть в підсоленій воді.
-
Для соусу
- У каструлі розігрійте вершки, додайте маскарпоне і перемішайте.
- Додайте томатний соус у готовому вигляді (приготований за інструкцією на упаковці), груші та пасту Primerba Базилік і доведіть до кипіння.
- Заправте за смаком сіллю.
-
Для подачі
- Змішайте гарячу пасту з соусом, викладіть на тарілку та прикрасьте горіхами пекан та зеленню.