+

Оселедець

  • Філе оселедця 1200.0 г
  • Яблучний сік 800.0 мл
  • Гвоздики 2.0 шт
  • Лавровий лист 1.0 г

Майонезний соус

Оздоблення

  • Цибуля (кільцями) 150.0 г
  • Салат Фрізе 40.0 г
  • Булочки 10.0 шт
  1. Оселедець

    • Яблучний сік закип'ятити з гвоздикою і лавровим листям. До охолодженого відвару покласти промитий оселедець на 5 годин.
  2. Майонезний соус

    • Майонез змішати з рибним бульйоном і дрібно нарізаною зеленою цибулею.
    • Буряк нарізати кубиками, перемішати з помідорами, цибулею і кропом.
    • Приправити салатною заправкою і міксом перців.
  3. Оздоблення

    • Перерізати навпіл булочку, намастити майонезом.
    • Покласти листя салату, оселедець і салат з буряка.
    • Прикрасити кільцями цибулі.