Matias sandwich - бутерброд з оселедцем і салатом з буряка
Ласощі прямо зі Скандинавії

Інгредієнти
Оселедець
-
Філе оселедця 1200.0 г
-
Яблучний сік 800.0 мл
-
Гвоздики 2.0 шт
-
Лавровий лист 1.0 г
Майонезний соус
-
Майонез 300.0 г
-
Бульйон рибний 10.0 мл
-
Зелена цибуля 35.0 г
-
Запечений бурячок 400.0 г
-
Помідори (кубиками) 250.0 г
-
Перець-мікс (чорний, білий, зелений) 2.0 г
Оздоблення
-
Цибуля (кільцями) 150.0 г
-
Салат Фрізе 40.0 г
-
Булочки 10.0 шт
Приготування
-
Оселедець
- Яблучний сік закип'ятити з гвоздикою і лавровим листям. До охолодженого відвару покласти промитий оселедець на 5 годин.
-
Майонезний соус
- Майонез змішати з рибним бульйоном і дрібно нарізаною зеленою цибулею.
- Буряк нарізати кубиками, перемішати з помідорами, цибулею і кропом.
- Приправити салатною заправкою і міксом перців.
-
Оздоблення
- Перерізати навпіл булочку, намастити майонезом.
- Покласти листя салату, оселедець і салат з буряка.
- Прикрасити кільцями цибулі.