меню

Спаржа

Кухарі та відвідувачі не можуть дочекатися короткого сезону спаржі, щоб насолодитися нею на повну. Які закуски можна зробити зі спаржею?

  • біла спаржа з класичним голландським соусом подана з беконом;
  • біла спаржа з сиром бурата та мигдальними пластівцями;
  • зелена спаржа на грилі, загорнута в шинку або бекон;
  • зелена спаржа та терин з лосося;
  • бланшована спаржа з полуницею та базиліком Knorr Professional Primerba basil.

Спаржа також надає класичним закускам цікавого смаку та ефектного вигляду. Не пропустіть наші рекомендації щодо весняного тартару з яловичини з в’яленим жовтком і спаржею, що подається з редькою та бурячинням.

Полуниця

Усі люблять полуницю. Навесні, після стількох місяців туги за солодким і соковитим смаком ягід, відвідувачі просто не можуть насититися полуницею. Тому варто використовувати полуницю не лише в десертах та випічці, а ще й у закусках та основних стравах.

Полуниця чудово смакує з м’якими сирами. Спробуйте сезонну «родзинку» в класичному салаті «Капрезе»: замініть помідори на полуницю, або покладіть ягоди на кростіні зі свіжим сиром, листям базиліка та свіжомеленим духм’яним перцем.

Також можна додати полуницю в салат або зробити полуничну заправку, використовуючи заправку для салату з садових трав Knorr Garden salad dressing. Потрібно лише приготувати заправку, додати полуничне пюре, дрібно нарізані фрукти та трохи цукру, щоб підкреслити природну солодкість.

Бурячиння та щавель

Молоде бурячиння та щавель мають багато відданих шанувальників. Можна використовувати ці інгредієнти для приготування супів, гарячих і холодних, зокрема супу на основі маслянки або йогурту, що подається зі звареними в круту яйцями або яйцями пашот. Однак це не єдиний спосіб приготування смачного листя.

З бурячинням можна приготувати міні-кіш, який подається з зеленню, свіжим салатом, м’яким сиром, смаженими волоськими горіхами та заправкою для грецького салату Knorr Greek salad dressing, або міні-шакшуку зі свіжою цибулею.

Щавель чудово доповнить смак салату з табуле й булгуром, м’ятою, петрушкою та свіжими овочами. Він також стане гарною основою для салатів, наприклад, з бланшованим горошком або квашеною бебі-редискою, який можна подати із заправкою для грецького салату Knorr Greek salad dressing.

Ревінь

Хрусткий освіжаючий ревінь дивовижно смакує не лише в десертах. Можна приготувати чатні, який подається з бланшованими сезонними овочами або овочами, засмаженими в тісті з нутового борошна, або з гарячими булочками з вершковим сиром.

Дрібно нарізаний ревінь чудово смакує в сальсі з томатів або манго, зокрема, в мексиканських стравах. Приготуйте рівень, додайте до салату, наприклад, із лососем і заправкою для салату з кропом Knorr Dill salad dressing.