Поради та підказки
Речі, які ви повинні знати, якщо керуєте власним рестораном
-
Як створити вебсайт для вашого закладу харчування?
Клієнти очікують від ресторану наявність вебсайту, де можна детально розглянути меню, забронювати столик чи замовити доставку. ...
-
Поради з ведення соціальних мереж для ресторанів
Активуйте стратегію ваших соціальних медіа на максимум за допомогою цих найкращих практик у соціальних мережах. Ми оцінили найв...
-
Зірки Мішлен — як їх заробити?
Зірка Мішлен залишається однією із найпрестижніших відзнак ресторану, а отримати її — заповітна мрія кожного кухаря. Це знамену...
-
Гість чи шеф-кухар? Декілька слів про індивідуальний підхід до страв
Концепція, що дозволяє гостям самостійно обирати інгредієнти для своєї страви не нова, — адже саме так працюють ресторани за си...
-
Ідеї для подачі страви — що використовувати як прикрасу на тарілці?
Всі ми пам’ятаємо квіти, зроблені зі скибочок моркви — на щастя, їх час уже минув. Сьогодні існує маса більш вишуканих способів...
-
Що робити та чого не робити у соціальних медіа для харчової промисловості
Поради та підказкиВидимість у соціальних мережах є ключовим фактором для зростання замовлень в Інтернеті. Прочитайте, як комунікувати у соцмережах та застосовуйте найкращі практики для професійнійної індустрії громадського харчування.
-
Instagram маркетинг для ресторанів
Поради та підказкиПочніть активно використовувати маркетинг в Instagram для вашого закладу та досягніть успіху за 5 простих кроків!
-
Чи безпечно доставляти ваші страви?
Поради та підказкиПерше ніж почати готувати страви з доставкою, вам слід дізнатися про 5 порад з безпеки харчових продуктів.