• Гарячі та холодні соуси та заправки для кейтерингу

    Гарячі та холодні соуси та заправки для кейтерингу

    Поради та підказки

    Для кейтерингу соуси та заправки становлять низку ризиків: вони можуть розпастися, втратити структуру чи навіть стати занадто солоними. Якщо їх не подати належним чином, вони можуть пролитися й зіпсувати скатертину — або навіть одяг гостей. Ось кілька порад, які допоможуть вам впоратися з усіма цими викликами.

  • Оброблення м’яса: як розрізати птицю, не розрубуючи кісток, та розділити її на порційні шматки

    Оброблення м’яса: як розрізати птицю, не розрубуючи кісток, та розділити її на порційні шматки

    Поради та підказки

    Оброблення м’яса означає розділення цілої тушки на менші шматки або порції. У цій статті ми зосередимося на обробленні птиці та дамо декілька порад, як майстерно розділити на порції курку, качку, гуску чи індичку.

  • Як прикрашати та декорувати їжу — обов’язкові інструменти та приладдя

    Як прикрашати та декорувати їжу — обов’язкові інструменти та приладдя

    Поради та підказки

    Бездоганна страва повинна чудово смакувати, смачно пахнути, мати цікаву текстуру і... виглядати приголомшливо. Сьогодні ми зосередимося на візуальному аспекті роботи кухаря та представимо приладдя для прикрашання, яке вам знадобиться на кухні, щоб приголомшити гостей.