Поради та підказки
Речі, які ви повинні знати, якщо керуєте власним рестораном
-
Варіанти паковання для їжі навинос і доставки додому
Вірно обране паковання важливіше, ніж ви гадаєте. Коли люди замовляють їжу додому, вони мають певні очікування: страва мусить з...
-
Як зробити каламутний бульйон прозорим
Ароматний і прозорий бульйон — візитівка будь-якого ресторану. Пропонуємо декілька порад від наших кухарів, які допоможуть позб...
-
Instagram маркетинг для ресторанів
Почніть активно використовувати маркетинг в Instagram для вашого закладу та досягніть успіху за 5 простих кроків!
-
Що робити та чого не робити у соціальних медіа для харчової промисловості
Видимість у соціальних мережах є ключовим фактором для зростання замовлень в Інтернеті. Прочитайте, як комунікувати у соцмережа...
-
Як створити вебсайт для вашого закладу харчування?
Клієнти очікують від ресторану наявність вебсайту, де можна детально розглянути меню, забронювати столик чи замовити доставку. ...
-
Поради з ведення соціальних мереж для ресторанів
Активуйте стратегію ваших соціальних медіа на максимум за допомогою цих найкращих практик у соціальних мережах. Ми оцінили найв...
-
Зірки Мішлен — як їх заробити?
Зірка Мішлен залишається однією із найпрестижніших відзнак ресторану, а отримати її — заповітна мрія кожного кухаря. Це знамену...
-
Гість чи шеф-кухар? Декілька слів про індивідуальний підхід до страв
Концепція, що дозволяє гостям самостійно обирати інгредієнти для своєї страви не нова, — адже саме так працюють ресторани за си...
-
Ідеї для подачі страви — що використовувати як прикрасу на тарілці?
Всі ми пам’ятаємо квіти, зроблені зі скибочок моркви — на щастя, їх час уже минув. Сьогодні існує маса більш вишуканих способів...
-
П’ять незвичних способів приготування картоплі
Картопля — неймовірний овоч, і не тільки тому, що саме його людина першим почала вирощувати в космосі. Вона має багато земних застосувань, які можуть виявитися надзвичайно корисними на кухні. Дізнайтеся, як отримати максимальну користь від простої картоплі!
-
Як приготувати довершену піцу?
Плануєте відкрити піцерію, додати піцу в меню або вдосконалити вже існуючі рецепти? Тоді ця стаття саме для вас. Читайте корисні поради щодо тіста, соусів і начинок, які кухарі рекомендують для приготування ідеальної піци.
-
Гарячі та холодні соуси та заправки для кейтерингу
Для кейтерингу соуси та заправки становлять низку ризиків: вони можуть розпастися, втратити структуру чи навіть стати занадто солоними. Якщо їх не подати належним чином, вони можуть пролитися й зіпсувати скатертину — або навіть одяг гостей. Ось кілька порад, які допоможуть вам впоратися з усіма цими викликами.