• Корпоративна новорічна вечірка – чого очікують клієнти?

    Поради та підказки

    Новий рік ідеально підходить для організації святкового заходу, який співробітники компанії очікують цілий рік. Чого хочуть від новорічної вечірки ваші клієнти?

  • Просте меню без лактози

    Поради та підказки

    Лактоза – харчовий алерген, який міститься в молочних продуктах. Що пропонувати гостям, які мають непереносимість або алергію на лактозу?

  • Харчові алергени – те, що повинен знати кожен власник ресторану

    Поради та підказки

    Харчова алергія та непереносимість зустрічаються все частіше, а наслідки вживання неправильної їжі можуть варіюватися від висипань чи розладу травлення до дуже сильних і навіть фатальних реакцій. Давайте дізнаємось, як організувати свою кухню та як інформувати гостей про харчові алергени.