Поради та підказки
Речі, які ви повинні знати, якщо керуєте власним рестораном
-
П’ять незвичних способів приготування картоплі
Картопля — неймовірний овоч, і не тільки тому, що саме його людина першим почала вирощувати в космосі. Вона має багато земних застосувань, які можуть виявитися надзвичайно корисними на кухні. Дізнайтеся, як отримати максимальну користь від простої картоплі!
-
Як приготувати довершену піцу?
Плануєте відкрити піцерію, додати піцу в меню або вдосконалити вже існуючі рецепти? Тоді ця стаття саме для вас. Читайте корисні поради щодо тіста, соусів і начинок, які кухарі рекомендують для приготування ідеальної піци.
-
Гарячі та холодні соуси та заправки для кейтерингу
Для кейтерингу соуси та заправки становлять низку ризиків: вони можуть розпастися, втратити структуру чи навіть стати занадто солоними. Якщо їх не подати належним чином, вони можуть пролитися й зіпсувати скатертину — або навіть одяг гостей. Ось кілька порад, які допоможуть вам впоратися з усіма цими викликами.