• Меню сніданків для готелів та сервісів доставки їжі

    Меню сніданків для готелів та сервісів доставки їжі

    Поради та підказки

    Саме від нас, кухарів, залежить, як зранку підняти настрій відвідувачам за допомогою бездоганного сніданку. Тому варто докласти зусиль, щоб створити меню на сніданок, яке задовольнить і сповнить гостей енергією, не створюючи для вас значних витрат та мороки.

  • Світ гриля за межами ковбасок

    Світ гриля за межами ковбасок

    Поради та підказки

    Сезон барбекю пропонує безліч можливостей — чому б не скористатися ними сповна? Зараз — найкращий час для експериментів. Думайте нестандартно, вибирайте нові види м’яса, соковиту рибу та смачні морепродукти. Вашим гостям це точно сподобається!

  • Чи в кожному ресторані мають пропонувати вегетаріанські страви?

    Чи в кожному ресторані мають пропонувати вегетаріанські страви?

    Поради та підказки

    Серед усього населення відсоток вегетаріанців і веганів поки що невисокий. Однак, не вони стоять за розширенням вегетаріанського меню в ресторанах. Насправді час від часу гості просто не обирають м’ясо, а воліють з’їсти щось інше. Та кількість таких людей постійно зростає. Тому вегетаріанські та веганські страви стали обов’язковими в кожному ресторані.