• Які злаки та крупи можна використовувати на кухні?

    Поради та підказки

    Злаки та крупи використовуються для створення незамінних на кожній кухні інгредієнтів: борошна, вівсяної крупи, макаронів, тіста, локшини, а також хліба, випічки та кондитерських виробів. Що потрібно знати про злаки та крупи?

  • обізнаність щодо екологічних проблем важлива у сфері громадського харчування

    Поради та підказки

    Обізнаність щодо екологічних проблем стає все більш важливою у сфері громадського харчування. Чому зменшення кількості харчових відходів та практики поводження з відходами важливі для вашого бізнесу?

  • Ідеальний гамбургер — який він?

    Поради та підказки

    Хоча гамбургер і є одним із символів Америки, сьогодні його можна зустріти будь-де і в тисячах варіацій. Як же зробити його ідеальним і здивувати гостей?