Збереження функціонування вашого бізнесу впродовж коронавірусу
Підтримка вашого бізнесу в період коронавірусу
Корисні інструменти для шеф-кухарів та підприємств громадського харчування в період COVID-19
-
Нова норма: очікування гостей та тренди
Чого гості закладів харчування очікують після Covid-19? Знайдіть останні тенденції та статистику тут.
-
Чи безпечно доставляти ваші страви?
Перше ніж почати готувати страви з доставкою, вам слід дізнатися про 5 порад з безпеки харчових продуктів.
-
ТОП-10 питань та відповідей про COVID-19
Шановні партнери та клієнти, Ми докладаємо всіх зусиль, щоб залишатися сильними в цей складний момент. І пропонуємо Вам прочита...
Стежте за новинами від нашої команди шеф-кухарів і професіоналів у сфері харчування!
Ми працюємо, щоб надихати вас. Щоб отримувати докладнішу інформацію про трендові інгредієнти, новітні технології у сфері харчування, знайомитися з кухонним гумором і бути в курсі великих кулінарних подій, стежте за новинами від нашої компанії.

Зв'яжіться з нами
Наша команда шеф-кухарів та менеджерів завжди готова допомогти.
- Лінія обслуговування клієнтів з питань якості або загальних запитів +38050 488 79 76
- Електронна пошта: yana.zyma@unilever.com