меню
11 edible plants

Чи знаєте ви, що 75% нашого раціону складають всього 5 видів тварин та 12 видів рослинних культур? Або що зараз ми вживаємо в їжу менше 200-х з більш, ніж 20 000 видів їстівних та корисних рослин, поширених по всьому світу?

Ці факти викликають велику стурбованість, оскільки вирощування невеликого набору сільськогосподарських культур і великої часткии продуктів тваринного походження в нашому раціоні загрожує продовольчій безпеці та підвищує вразливість природних екосистем. 

До 2050 року очікується збільшення чисельності населення планети до 10 млрд чоловік, що тільки посилить тиск на довкілля і нашу глобальну продовольчу систему.

Ось чому компанія Юнілівер, спільно зі Всесвітнім фондом дикої природи і Центром охорони здоров'я і живлення при університеті Вашингтону, вибрали 50 інгредієнтів на основі їх смаку, харчової цінності і низької дії на довкілля, щоб створити екологічно стійку культуру споживання майбутнього. Ці інгредієнти є менш відомими сортами злакових, бобових, коренеплодів, грибів, горіхів і овочів. Це продукти майбутнього.

За допомогою шеф-кухарів ми прагнемо вивести ці інгредієнти на перший план. Використання різноманітних рослинних інгредієнтів дозволить понизити вплив нашого вибору продуктів харчування на довкілля, а також підвищить поживну цінність і різноманітність наших страв.

Інформація для роздумів 

Future 50 Foods - це 50 інгредієнтів майбутнього, які були зібрані разом, щоб надихнути шеф-кухарів готувати більш різноманітно. Пропонуючи новий набір інгредієнтів, ми даємо шеф-кухарям можливість розширити своє меню і познайомити відвідувачів з новими і захоплюючими смаками. Познайомтеся з ними детальніше. 

Откройте ингредиенты будущего

1:30

Описание и характеристики ингредиентов Future 50 Foods

Описание и характеристики ингредиентов Future 50 Foods

Загрузить