Тренди
Слідкуйте за останніми тенденціями
-
Не лише суші. Японські основні страви.
Суші-бар — непогана бізнес-ідея. Але ресторан, де подають справжню японську кухню, — ще краща. Дізнайтеся про найцікавіші японс...
-
Для вас їжа — це розвага? Як концепція «їжа як розвага» змінює сектор харчування
Чи приносить їжа задоволення? Звісно! То чому б не поєднати їжу та розваги? Зустрічайте «ітертейнмент»!
-
Макарони без глютену
Чи можна подавати гостям на безглютеновій дієті макарони ? Звичайно можна! Просто обирайте макарони, які не містять цих білків....
-
Тренд: Харчування поза домом
Вперше за багато років люди їдять поза домом менше, ніж будь-коли. Тенденція до харчування "не вдома" повільно застигає, а якос...
-
Дослідження кухонь світу: Італія
Думаєте, що знаєте все про італійську кухню? Ви ще ніколи так не помилялися! Читайте далі і будете дуже здивовані!
-
Суп як основна страва? Клієнти кажуть: «Так, із задоволенням»!
Обіди, що складаються з кількох страв – закуски, супу, основної страви та десерту поступово стають привілеєм закладів вишуканої кухні. Сьогодні не всі відвідувачі ресторанів бажають, або можуть собі дозволити, такий багатий кулінарний досвід, тому частіше вони обирають одну ситну страву. І все частіше цією стравою стає суп.
-
Кулінарні тренди 2022 року
Для шеф-кухарів 2021 рік був багатим на випробування. Насамперед потрібно було адаптуватися до пандемійної реальності, що було аж ніяк не легко для сфери громадського харчування. У 2022 рік ми вступаємо з надією, що погані часи закінчилися, і ми нарешті зможемо як слід розправити крила.
-
Літні страви — найгарячіші тенденції
Улітку їжа має бути смачною та винятково свіжою, а насолоджуватися нею слід у хорошій компанії. Відмовляємося від важких основних страв на користь легших із натуральними сезонними інгредієнтами. Також скорочуємо вживання м’яса та надаємо перевагу стравам рослинного походження. Як скласти літнє меню, що ідеально смакуватиме вашим відвідувачам?