• Літні страви — найгарячіші тенденції

    Літні страви — найгарячіші тенденції

    Тренди

    Улітку їжа має бути смачною та винятково свіжою, а насолоджуватися нею слід у хорошій компанії. Відмовляємося від важких основних страв на користь легших із натуральними сезонними інгредієнтами. Також скорочуємо вживання м’яса та надаємо перевагу стравам рослинного походження. Як скласти літнє меню, що ідеально смакуватиме вашим відвідувачам?

  • Овочі на грилі. Як найкраще підкреслити їхній смак?

    Овочі на грилі. Як найкраще підкреслити їхній смак?

    Тренди

    Дедалі більше відвідувачів прагнуть саме натуральних корисних кольорових страв, зокрема в сезон барбекю. Овочі на грилі безумовно їм сподобаються, одночасно вносячи різноманітність у меню та збільшуючи прибутки. Ось кілька порад, що допоможуть досягти ідеальної текстури та насиченого смаку під час смаження овочів на грилі.

  • Харчові напівфабрикати на вашій кухні. Як отримати з них максимальну користь?

    Харчові напівфабрикати на вашій кухні. Як отримати з них максимальну користь?

    Тренди

    Харчові напівфабрикати — це заздалегідь підготовлені інгредієнти, готові до подальшої переробки. Ми використовуємо їх протягом багатьох років — вони включають попередньо нарізане м'ясо, рибне філе або очищені і нарізані кубиками овочі, свіжі і запаковані в вакуумі або заморожені. До напівфабрикатів також відносяться суміші приправ, мариновані овочі, готові бульйони і соуси.