• Кулінарні тренди 2022 року

    Кулінарні тренди 2022 року

    Тренди

    Для шеф-кухарів 2021 рік був багатим на випробування. Насамперед потрібно було адаптуватися до пандемійної реальності, що було аж ніяк не легко для сфери громадського харчування. У 2022 рік ми вступаємо з надією, що погані часи закінчилися, і ми нарешті зможемо як слід розправити крила.

  • Літні страви — найгарячіші тенденції

    Літні страви — найгарячіші тенденції

    Тренди

    Улітку їжа має бути смачною та винятково свіжою, а насолоджуватися нею слід у хорошій компанії. Відмовляємося від важких основних страв на користь легших із натуральними сезонними інгредієнтами. Також скорочуємо вживання м’яса та надаємо перевагу стравам рослинного походження. Як скласти літнє меню, що ідеально смакуватиме вашим відвідувачам?

  • Овочі на грилі. Як найкраще підкреслити їхній смак?

    Овочі на грилі. Як найкраще підкреслити їхній смак?

    Тренди

    Дедалі більше відвідувачів прагнуть саме натуральних корисних кольорових страв, зокрема в сезон барбекю. Овочі на грилі безумовно їм сподобаються, одночасно вносячи різноманітність у меню та збільшуючи прибутки. Ось кілька порад, що допоможуть досягти ідеальної текстури та насиченого смаку під час смаження овочів на грилі.