• Суп як основна страва? Клієнти кажуть: «Так, із задоволенням»!

    Суп як основна страва? Клієнти кажуть: «Так, із задоволенням»!

    Тренди

    Обіди, що складаються з кількох страв – закуски, супу, основної страви та десерту поступово стають привілеєм закладів вишуканої кухні. Сьогодні не всі відвідувачі ресторанів бажають, або можуть собі дозволити, такий багатий кулінарний досвід, тому частіше вони обирають одну ситну страву. І все частіше цією стравою стає суп.

  • Кулінарні тренди 2022 року

    Кулінарні тренди 2022 року

    Тренди

    Для шеф-кухарів 2021 рік був багатим на випробування. Насамперед потрібно було адаптуватися до пандемійної реальності, що було аж ніяк не легко для сфери громадського харчування. У 2022 рік ми вступаємо з надією, що погані часи закінчилися, і ми нарешті зможемо як слід розправити крила.

  • Літні страви — найгарячіші тенденції

    Літні страви — найгарячіші тенденції

    Тренди

    Улітку їжа має бути смачною та винятково свіжою, а насолоджуватися нею слід у хорошій компанії. Відмовляємося від важких основних страв на користь легших із натуральними сезонними інгредієнтами. Також скорочуємо вживання м’яса та надаємо перевагу стравам рослинного походження. Як скласти літнє меню, що ідеально смакуватиме вашим відвідувачам?