меню
Unilever Food Solutions » Головна
  • Головна
  • Натхнення для Шефа
    • Натхнення для Шефа
    • Поради та підказки
    • Тренди
    • У світі чаю
    • Сезонні пропозиції
    • Збереження функціонування вашого бізнесу впродовж коронавірусу
    • Future 50 Foods
  • Рецепти
  • Продукти
    • Усі продукти
    • Бульйони, спеції та салатні заправки
    • Гарніри
    • Соуси
    • Супи і супові інгредієнти
  • Хто ми
  • Контакти
  • Мій профіль
    • Увійти
    • Мій профіль
    • Вийти
  • Контакти
    • Забули пароль?

      Завантаження входу

      Будь ласка, зачекайте

    • Створити акаунт
    • Контакти
    • Мій профіль
    • Контакти
    • Вийти
  1. Головна
  2. Натхнення для Шефа
  3. Future 50 Foods
  4. Future 50 Foods
  1. Future 50 Foods
  • Новий Future 50 Foods

Горіхи і насіння

Горіхи і насіння часто фігурують в списках "суперфудів", а також у складі різних дієт, оскільки вони є багатим джерелом енергії. Їх цінують за поєднання приємного смаку і текстури, а також за високий вміст білку, вітаміну Е і корисних жирних кислот. Горіхи і насіння використовується у стравах різних кухонь світу, самостійно в якості закусок, а також в салатах, супах і десертах для надання стравам приємного смаку і хрусткої текстури.

Льняне сім'я

Льняне сім'я

Використовується не лише як поживне джерело їжі. Льон є сировиною для виробництва міцної тканини. Льон культивується людиною з початку цивілізації. Зараз льон зустрічається в Європі, США, в Південній Америці та Азії, він любить прохолодний клімат і невелику кількість сонячного світла.

Насіння льону вважається дуже поживним завдяки вмісту омега- 3, жирної кислоти (альфа-ліноленової кислоти).

Борошном з льняного сім'я можна замінити половину дози борошна у будь-якій випічці, включаючи хліб і кекси. Насіння льону зазвичай їдять в салатах і кашах. Зараз цей інгредієнт має великий попит, оскільки використовується для приготування вегетаріанських бургерів та інших страв на рослинній основі. Льняну олію можна використовувати для заправок, діпів та соусів.

Насіння коноплі

Насіння коноплі

Насіння коноплі швидко ростуть на різних грунтах, не вимагають добрив і пестицидів. Конопля - одна з прадавніх рослин, з якої вже 10 000 років тому пряли волокно. Окрім поживного джерела їжі конопля може бути перероблена в різні промислові матеріали і вироби, такі як папір, одяг, біорозкладаний пластик і біопаливо.

Конопля і марихуана є представниками одного і того ж виду, але це дві абсолютно різні рослини. Конопля не містить психоактивної речовини ТГК, тому насіння конопель не здійснює наркотичнй вплив на людину.

Дрібне хрустке насіння конопель має м'яку маслянисту консистенцію. Вони багаті омега- 3 і омега- 6 жирними кислотами. Це насіння також містить білок, клітковину, різні вітаміни і мінерали. Насіння конопель використовується в різних формах: цілісне насіння використовують в таких стравах, як салати, супи та соуси. З насіння роблять конопляну олію, рослинний замінник молока, конопляне борошно, яке використовують для випічки хліба, печива та крекерів.

Насіння кунжуту

Насіння кунжуту

Згідно з ассірійською легендою, коли боги зібралися, щоб створити світ, вони пили вино з кунжутного сім'я. Кунжут культивується тисячоліттями і є дуже стійкою культурою. У багатьох мовах "кунжут" звучить як "сезам", і саме це слово вимовляв Алі Баба у відомій східній казці: "Сезам відкрийся". Таке заклинання пов'язане з тим, що крихітні золотисті зерна кунжуту ростуть в стручках, які при дозріванні розкриваються.

Кунжутне сім'я відрізняється високим вмістом олії і є джерелом міді і магнію. Їх можна їсти сирими, підсмаженими або у вигляді пасти, так званою тахини. Вони надають хрустку текстуру і приємний горіховий смак суші, салатам, супам, стравам з локшини і рису. Їх також використовують у випічці і крекерах. Ароматна кунжутна олія чудово підходить для печеня, нею збризкують солоні страви і використовують в заправках.

Волоський горіх

Волоський горіх

Можливо, найпрадавній відомий вид горіхів : люди їдять волоські горіхи не менше 10 000 років. Вирощується в Китаї, Туреччині, Ірані, Мексиці і США. Волоські горіхи ростуть круглий рік, віддають перевагу родючому грунту і сонячному клімату.

Волоський горіх містить більше омега- 3 жирних кислот, антиоксидантів і вітаміну Е, ніж будь-який інший горіх. Ядро горіха на вигляд нагадують головний мозок, через що його називають "їжею для мізків".

Волоські горіхи мають гірко-солодкий смак і маслянисту текстуру. Їх можна маринувати в молодому або "недозрілому" стані. Проте їх частіше їдять сушеними в сирому або приготованому вигляді, як в солодких, так і в солоних стравах, таких як тістечка, мюслі, рагу, соуси і заправки. Сухе обсмажування і запікання надає цим горіхам золотистий колір і розкриває їх аромат.

 

Опис і характеристики інгредієнтів Future 50 Foods

Опис і характеристики інгредієнтів Future 50 Foods

Завантажити

Створити акаунт
  • Головна
  • Натхнення для Шефа
  • Рецепти
  • Продукти
  • Хто ми
  • Контакти
  • Підписатись на розсилку новин
  • Оберіть вашу країну
  • Please Recycle
  • Умови використання сайту
  • Повідомлення про конфіденційність
  • Політика Cookie
  • Мапа сайту
  • Партнери
Підпишіться на розсилку, щоб бути в курсі усіх новин!

Зареєструвавшись зараз, ви отримаєте рецепти, огляд галузевих трендів, та багато іншого.

Слідкуйте за нами
  • YouTube YouTube
  • Facebook Facebook
Unilever Food Solutions » Головна

© 2022 Unilever Food Solutions | Всі права захищені

Unilever Food Solutions » Головна

Встановити цей веб-додаток на ваш iPhone Встановити цей веб-додаток на ваш iPad Встановити цей веб-додаток на ваш смартфон Android Install this webapp on your Windows phone

Натисніть на значок нижче та виберіть "Додати на домашній екран". Натисніть на значок нижче та виберіть "Додати на домашній екран". Натисніть на значок нижче та виберіть "Додати на домашній екран". Tap the share icon below and choose add to homescreen.

x