Мапа сайту
Ваш бізнес-партнер для успіху
-
Натхнення для Шефа
-
Поради та підказки
- Що робити та чого не робити у соціальних медіа для харчової промисловості 💻
- Instagram маркетинг для ресторанів
- Чи безпечно доставляти ваші страви?
- Перешкоди для підтримання безпеки харчових продуктів
- Поради з дотримання особистої гігієни та безпеки продуктів харчування на кухні
- Рибні, м’ясні і салатні соуси і заправки: трохи натхнення не завадить
- Дев’ять ідей для просування ресторану
- Регіональна китайська кухня
- Які злаки та крупи можна використовувати на кухні?
- обізнаність щодо екологічних проблем важлива у сфері громадського харчування
- Ідеальний гамбургер — який він?
- Чим замінити молочні вироби в безлактозних стравах?
- Гриби на вашій кухні — які різновиди можна використовувати?
- Чим замінити м’ясо у вегетаріанських стравах?
- Основні правила поводження з відходами у ресторанах
- Безлактозні замінники сиру
- Обов’язки шеф-кухарів та кухарів
- Алергени в меню – як інформувати клієнтів?
- Заквашування продуктів — не тільки кисла капуста
- Кейтеринг для конференцій - ідеї меню
- Корпоративний захід - як вразити ваших гостей?
- Рекрутмент крок за кроком – інфографіка
- Як знайти шеф-кухаря? Про вдалий підбір персоналу
- Як керувати сторінками ресторану у Facebook та Instagram?
- Тренд: Без відходів
- Зменшення собівартості за рахунок зменшення відходів
- 10 порад про те, як зменшити відходи
- Як зберегти соус однорідним протягом усього заходу
- 10 порад як обрати 3 основні інструменти, щоб підняти ваші страви на наступний рівень
- Стаття: Як зробити просту вегетаріанську страву в ресторані?
- Основне обладнання для піцерії
- Не лише соління. Які продукти корисні для травлення?
- Види тайського карі
- Швидке та бездоганне приготування. Спробуйте останні продукти Knorr
- Гість чи шеф-кухар? Декілька слів про індивідуальний підхід до страв
- Як зберегти смак страв, що подаються у спеціальних ємностях з підігрівом?
- Прощавайте, соломинки! Як подавати їжу, уникаючи пластику?
- Як зберегти аромат трав на цілий рік?
- Секрети фотографування страв
- Супи для будь-якого сезону
- Що робити та чого не робити в соціальних мережах
- Що таке умамі? Зустрічайте п’ятий смак
- Ідеї цікавої подачі — що використовувати для декору?
- Зірки Мішлен — як їх заробити?
- Поради та підказки: Ефективне ведення соціальних мереж для ресторанів
- Як створити веб-сайт food бізнесу?
-
Тренди
- Корисні закуски: приборкайте свій голод
- Американська кухня — яка вона?
- Техніка готування су-від – що це таке, час приготування і температура для м’яса та риби
- Закуски по-новому
- Дослідження кухонь країн світу: Таїланд
- Дослідження кухонь світу: Італія
- Тренд: Харчування поза домом
- Це час стріт-фуду!
- Тренд: Приготування їжі в реальному часі
- Макарони без глютену | Unilever Food Solutions
- Їжа — це розвага? Як концепція «їжа як розвага» змінює сектор харчування
- Не лише суші. Японські основні страви | Unilever Food Solutions
- У світі чаю
-
Сезонні пропозиції
- Різдвяні страви на винос
- Зимові страви «з горщика»
- Хай почнеться сезон коренеплодів! Ось деякі з найкращих овочевих страв
- Корпоративна новорічна вечірка - чого очікують клієнти?
- Грилювання без відходів
- Гриль та барбекю. В чому різниця?
- Тренд липня: Пошук смаків світу
- Два літні тренди у ресторанній справі
- Як готують страви на грилі у різних частинах світу?
- Сезонний гайд по весняним овочам і фруктам. Відкрийте для себе 7 компонентів, які повинні бути у вашому весняному меню.
- Кухонна мудрість
- Кухонна мудрість Секрети готування аспарагуса для шефів
- 5 надихаючих ідей приготування фруктів на грилі
- Test Theme
- Збереження функціонування вашого бізнесу впродовж коронавірусу
-
Поради та підказки
- Кулінарні рецепти
- Каталог продукції
- Selling story
- Підписка на розсилку новин
- Хто ми
- Контакти
- Юридичні терміни та умови
- Де придбати
- Екораціональна упаковка – відправте на переробку
- Від шеф-кухарів для шеф-кухарів
- Партнери
-
Створити акаунт
- Категорії
- Бренди
-
Продукти
- Knorr Суп-пюре з Лисичок суха суміш 1 кг
- Knorr 1-2-3 Бульйон Яловичий 3.5 кг
- Knorr 1-2-3 Бульйон Курячий суха суміш 1 кг
- Knorr Professionjal Трави в олії Primerba Базилік 340 г
- Knorr Приправа Делікат Універсальна овочева 1 кг
- Knorr Professional Трави в олії Primerba Трави Провансу 340 г
- Knorr Салатна заправка Грецька суха суміш 0,7 кг
- Knorr Суп Журек 1,4 кг
- Lipton Yellow Label Чай чорний 25 пакетиків в сашетах
- Knorr Приправа Делікат до Птиці 0,6 кг
- Knorr Салатна заправка "Гарден" суха суміш 0,7 кг
- Knorr Приправа Делікат до Риби 0,6 кг
- Knorr 1-2-3 Бульйон Курячий 3,5 кг
- Knorr Соус Голландез 1 кг
- Knorr Крем-суп з білих грибів суха суміш 1,3 кг
- Lipton Earl Grey Чай чорний з ароматом бергамоту 25 пакетиків в сашетах
- Lipton English Breakfast Чай чорний 25 пакетиків в сашетах
- Knorr Соус Бешамель 0,95 кг
- Knorr Приправа Делікат до М’яса 0,6 кг
- Knorr Крем-суп Спаржевий суха суміш 1,05 кг
- Knorr Соус Демі Глас суха суміш 1,4 кг
- Knorr Приправа Aroma Mix з маслом і травами 1,1 кг
- Knorr Приправа Aroma Mix з беконом та цибулею 1.2кг
- Knorr Соус Грибний суха суміш 0,84 кг
- Knorr Картопляне пюре з молоком 4 кг
- Tpaв’янa cyмiш з пелюcток poмaшки Lipton Camomile 25 пакетиків в сашетах
- Lipton Green Tea Mint Чай зелений з м'ятою 25 пакетиків в сашетах
- Knorr Соус з зеленим перцем суха суміш 0,85 кг
- Knorr Professional Трави в олії Primerba Італійські трави 340 г
- Knorr Салатна заправка з кропом суха суміш 0,8 kg
- Knorr Бульйон Грибний суха суміш 1 кг
- Knorr Соус Лимонно-масляний суха суміш 0,8 кг
- Lipton Lemon Tea Чай чорний зi шматочками лимону 25 пакетиків в сашетах
- Lipton Forest Fruit Tea Чай чорний зi шматочками ягiд 25 пакетиків в сашетах
- Lipton Green Tea Citrus Чай зелений з цедрою цитрусових 25 пакетиків в сашетах
- Lipton Green Tea Чай зелений 25 пакетиків в сашетах
- Lipton Blackcurrant Tea Чай чорний зі шматочками чорної смородини 25 пакетиків в сашетах
- Knorr Соус Наполі 0,9 кг
- Lipton Yellow Label Чай чорний 100 пакетиків в сашетах
- Lipton Rosehip Суміш плодово-трав’яна 25 пакетиків в сашетах
- Knorr Суп Тосканський суха суміш 1,2 кг
- Зразки продуктів
-
Рецепти
- Вегетаріанський бургер з червоною квасолею
- Бургер Оссобуко з майонезом з гремолатою і помідорною сальсою
- Шніцель зі свинини з картопляним пюре, тушкованою капустою і карі
- Спагетті з соусом песто і лососем
- Лосось a’la Теріякі з айолі
- Сандвіч із м’ясом індички з обсмаженими на грилі овочами та гуакамоле
- Маринований лосось з кіноа
- Пад-тай — східна паста з креветками
- «Капучіно» з лісовими грибами й козячим сиром
- Корейський омлет хемуль-пачжон
- Ліванський салат табуле з обсмаженим на грилі лососем
- М'ясні фрикадельки в червоному соусі карі з баклажанами
- Яловича шия у власному соку з кнедлями, капустою і хрустким беконом
- Tacos з рубленою свининою та підсмаженим ананасом
- Салат з цикорієм-гриль, грушою та волоськими горіхами в медово-гірчичному соусі
- Гуляш із сочевиці з додаванням солодкого перцю і печериць
- Салат табуле з фалафелем, хумусом та хрусткими хлібцями піта
- Свиняча грудинка в східному стилі «BBQ»
- Свинина зі стручковою квасолею
- Крем-суп з запеченої картоплі
- В'єтнамський суп фо з рисовою локшиною та яловичиною
- Matias sandwich - бутерброд з оселедцем і салатом з буряка
- Гречані вафлі з компотом з хурми та морозивом
- Нежирний рибний суп
- Хрусткий фалафель із цвітної капусти з соусом чимічуррі
- Мінестроне
- Салат зі паприкою-гриль та куркою у шафрані.
- Червоне карі з яловичиною
- Зелений чай з куркумою та буряком
- Свиняча вирізка sous-vide з томатно-картопляним пюре
- Китайські рулетики з яловичиною та манго
- Лосось на грилі із кольрабі з чорізо
- Сезонний салат із запеченими овочами з легкою заправкою
- Повільно печена свинина в корейському стилі
- Гуа бао – парова булочка з тушкованими яловичими щоками.
- Сідло з баранини з виноградною підваркою та соусом з червоного вина
- Цепеліни з кроликом і пюре із цибулі, з білими грибами і сухарями
- Рагу з баклажанів та нуту
- Суп з білих грибів з гарбузово-картопляним пюре
- Реберця у медово-пивній глазурі, подані з салатом із зеленого горошку
- Салат із стручкової квасолі та грибів шимеї.
- Макарони з лангустином, підливою з ракоподібних та сушеним жовтком
- Ріболіта — тосканський квасолевий суп
- Смажений морський чорт у соусі з білого вина.
- Печений восьминіг з картоплею муслін
- Карпачо з восьминога
- Креветки на грилі з ананасом та майонезом із цитрусами
- Фалафель у піті з часниковим соусом
- Білий овочевий крем-суп з оливковою олією з ароматом петрушки (без глютену)
- Ананас на грилі з вершковим соусом і мелісою
- Курка у листковому тісті з пікантним соусом з помідорів та перцю та глазурованими зеленими овочами
- Суп Рамен з двома видами м'яса та рідким яйцем
- Стейк з яловичого філе з соусом Беарнез та овочами
- Сандвіч із пастромою з руколою та перцем, обсмаженим на грилі
- Сочевиця тушкована з овочами
- Шакшука
- Тартар з яловичини з маринованим жовтком та спаржею
- Свинячі щічки у французькому тісті
- Український борщ у новому виконанні