Мапа сайту
Ваш бізнес-партнер для успіху
-
Натхнення для Шефа
-
Поради та підказки
- П’ять незвичних способів приготування картоплі
- Як приготувати довершену піцу?
- Гарячі та холодні соуси та заправки в кейтерингу
- Оброблення м’яса: як розрізати птицю, не розрубуючи кісток, та розділити її на порційні шматки
- Як прикрашати та декорувати їжу — обов’язкові інструменти та приладдя
- Як обслуговувати виїзні заходи?
- Найкращі трави та спеції для страв барбекю
- Меню на сніданок у готелі, меню на сніданок для сервісів доставки їжі
- Світ гриля за межами ковбасок
- Чи в кожному ресторані мають пропонувати вегетаріанські страви?
- Салати ідеально підходять для доставки
- Недорогі, але смачні інгредієнти, що допоможуть знизити собівартість
- Варіанти паковання для їжі навинос і доставки додому
- Як зробити каламутний бульйон прозорим
- Що робити та чого не робити у соціальних медіа для харчової промисловості 💻
- Instagram маркетинг для ресторанів
- Чи безпечно доставляти ваші страви?
- Перешкоди для підтримання безпеки харчових продуктів
- Поради з дотримання особистої гігієни та безпеки продуктів харчування на кухні
- Рибні, м’ясні і салатні соуси і заправки: трохи натхнення не завадить
- Дев’ять ідей для просування ресторану
- Регіональна китайська кухня
- Які злаки та крупи можна використовувати на кухні?
- обізнаність щодо екологічних проблем важлива у сфері громадського харчування
- Ідеальний гамбургер — який він?
- Чим замінити молочні вироби в безлактозних стравах?
- Гриби на вашій кухні — які різновиди можна використовувати?
- Чим замінити м’ясо у вегетаріанських стравах?
- Основні правила поводження з відходами у ресторанах
- Безлактозні замінники сиру
- Обов’язки шеф-кухарів та кухарів
- Алергени в меню – як інформувати клієнтів?
- Заквашування продуктів — не тільки кисла капуста
- Кейтеринг для конференцій - ідеї меню
- Корпоративний захід - як вразити ваших гостей?
- Рекрутмент крок за кроком – інфографіка
- Як знайти шеф-кухаря? Про вдалий підбір персоналу
- Як керувати сторінками ресторану у Facebook та Instagram?
- Тренд: Без відходів
- Зменшення собівартості за рахунок зменшення відходів
- 10 порад про те, як зменшити відходи
- Як зберегти соус однорідним протягом усього заходу
- 10 порад як обрати 3 основні інструменти, щоб підняти ваші страви на наступний рівень
- Стаття: Як зробити просту вегетаріанську страву в ресторані?
- Основне обладнання для піцерії
- Не лише соління. Які продукти корисні для травлення?
- Види тайського карі
- Швидке та бездоганне приготування. Спробуйте останні продукти Knorr
- Гість чи шеф-кухар? Декілька слів про індивідуальний підхід до страв
- Як зберегти смак страв, що подаються у спеціальних ємностях з підігрівом?
- Прощавайте, соломинки! Як подавати їжу, уникаючи пластику?
- Як зберегти аромат трав на цілий рік?
- Секрети фотографування страв
- Супи для будь-якого сезону
- Що робити та чого не робити в соціальних мережах
- Що таке умамі? Зустрічайте п’ятий смак
- Ідеї цікавої подачі — що використовувати для декору?
- Зірки Мішлен — як їх заробити?
- Поради та підказки: Ефективне ведення соціальних мереж для ресторанів
- Як створити веб-сайт food бізнесу?
-
Тренди
- Суп як основна страва? Клієнти кажуть: «Так, із задоволенням»!
- Кулінарні тренди 2022 року
- Літні страви — найгарячіші тенденції
- Овочі на грилі. Як найкраще підкреслити їхній смак?
- Харчові напівфабрикати на вашій кухні. Як отримати з них максимальну користь?
- Доставка бургерів: про що варто пам’ятати
- Корисні закуски: приборкайте свій голод
- Американська кухня — яка вона?
- Техніка готування су-від – що це таке, час приготування і температура для м’яса та риби
- Закуски по-новому
- Дослідження кухонь країн світу: Таїланд
- Дослідження кухонь світу: Італія
- Тренд: Харчування поза домом
- Це час стріт-фуду!
- Тренд: Приготування їжі в реальному часі
- Макарони без глютену | Unilever Food Solutions
- Їжа — це розвага? Як концепція «їжа як розвага» змінює сектор харчування
- Не лише суші. Японські основні страви | Unilever Food Solutions
- У світі чаю
-
Сезонні пропозиції
- Нюанси різдвяного кейтерингу. Що потрібно пам’ятати?
- Must-have, або чотири незамінні супи в зимовому меню
- Осінні супи, що сподобаються вашим гостям
- Осінні «one-pot»-дива для кейтерингу
- Не нервуйтесь, коли готуєту стейк
- Найкращі ідеї для фуршету, урочистого прийому та пікніка
- Овочі в центрі уваги. Надихаючі ідеї для приготування овочевих основних страв
- Весняні закуски
- Салат як основна страва — як зробити його правильно
- Доставка супу: 5 порад від шеф-кухарів
- Різдвяні страви на винос
- Зимові страви «з горщика»
- Хай почнеться сезон коренеплодів! Ось деякі з найкращих овочевих страв
- Корпоративна новорічна вечірка - чого очікують клієнти?
- Грилювання без відходів
- Гриль та барбекю. В чому різниця?
- Тренд липня: Пошук смаків світу
- Два літні тренди у ресторанній справі
- Як готують страви на грилі у різних частинах світу?
- Сезонний гайд по весняним овочам і фруктам. Відкрийте для себе 7 компонентів, які повинні бути у вашому весняному меню.
- Кухонна мудрість
- Кухонна мудрість Секрети готування аспарагуса для шефів
- 5 надихаючих ідей приготування фруктів на грилі
- Test Theme
- Збереження функціонування вашого бізнесу впродовж коронавірусу
- Future 50 Foods
-
Поради та підказки
- Кулінарні рецепти
- Наші продукти
- Selling story
- Підписка на розсилку новин
- Хто ми
- Контакти
- Юридичні терміни та умови
- Де придбати
- Екораціональна упаковка – відправте на переробку
- Від шеф-кухарів для шеф-кухарів
- Партнери
-
Створити акаунт
- Категорії
- Категорії
- Бренди
-
Продукти
- Knorr Соус Наполі 0,9 кг
- Knorr Крем-суп з білих грибів суха суміш 1,3 кг
- Knorr Соус Грибний суха суміш 0,84 кг
- Knorr Картопляне пюре з молоком 4 кг
- Knorr Соус Демі Глас суха суміш 1,4 кг
- Knorr Суп-пюре з Лисичок суха суміш 1 кг
- Knorr Суп Тосканський суха суміш 1,2 кг
- Knorr Салатна заправка з кропом суха суміш 0,8 kg
- Knorr Соус Голландез 1 кг
- Knorr Салатна заправка "Гарден" суха суміш 0,7 кг
- Knorr Приправа Делікат до М’яса 0,6 кг
- Knorr Соус Бешамель 0,95 кг
- Knorr Professionjal Трави в олії Primerba Базилік 340 г
- Knorr 1-2-3 Бульйон Курячий 3,5 кг
- Knorr Приправа Делікат Універсальна овочева 1 кг
- Knorr 1-2-3 Бульйон Курячий суха суміш 1 кг
- Knorr 1-2-3 Бульйон Яловичий 3.5 кг
- Knorr Суп Журек 1,4 кг
- Knorr Бульйон Грибний суха суміш 1 кг
- Зразки продуктів
-
Рецепти
- Ріболіта — тосканський квасолевий суп
- Лосось a’la Теріякі з айолі
- Качина грудка із салатом з печених буряків і брюссельської капусти з малиновою заправкою
- Крем-суп з карамелізованими помідорами, базиліком і Маскарпоне
- Маринований лосось з кіноа
- Креветки на грилі з ананасом та майонезом із цитрусами
- Гуа бао – парова булочка з тушкованими яловичими щоками.
- Повільно печена свинина в корейському стилі
- Яловича шия у власному соку з кнедлями, капустою і хрустким беконом
- Фалафель у піті з часниковим соусом
- Бургер із хрусткими креветками, крабовими паличками у соусі та майонезом із халапеньйо
- Рагу з баклажанів та нуту
- Сідло з баранини з виноградною підваркою та соусом з червоного вина
- Корейський омлет хемуль-пачжон
- Лосось Гравлакс з капустою кале на буряковому желе з медово-кроповим соусом
- «Капучіно» з лісовими грибами й козячим сиром
- Пад-тай — східна паста з креветками
- Копчене качине філе із соусом з хрону і запеченими овочами
- Боровиковий суп з гарбузово-картопляним пюре
- Цепеліни з кроликом і пюре із цибулі, з білими грибами і сухарями
- Спагетті з соусом песто і лососем
- Суп з білих грибів з гарбузово-картопляним пюре
- Свиняча відбивна на грилі з перцевим соусом і лисичками
- Велуте з Журека із засмаженим беконом та ідеальним жовтком
- Ліванський салат табуле з обсмаженим на грилі лососем
- Tacos з рубленою свининою та підсмаженим ананасом
- Макарони з лангустином, підливою з ракоподібних та сушеним жовтком
- Крем-суп з запеченої картоплі
- Куряче філе з квасолею і беконом у вершковому соусі з печерицями
- Вершковий суп із селери та картоплі з кокосовим молоком та олією коріандру
- Свинячі щічки у французькому тісті
- Ананас на грилі з вершковим соусом і мелісою
- Matias sandwich - бутерброд з оселедцем і салатом з буряка
- Судак в картопляній паніровці на солодкій капусті із зеленим горошком і морквою
- Білий овочевий крем-суп з оливковою олією з ароматом петрушки (без глютену)
- Ескалопи з індички з персиковим чатні і цукіні
- Гуляш із сочевиці з додаванням солодкого перцю і печериць
- Журек із фрикадельками, грінками з житнього хліба, яєчнею і зеленою цибулею
- Дріжджова пампушка з качкою, червоною капустою і соусом з журавлини
- Тартар з яловичини з маринованим жовтком та спаржею
- Мусака з воловиною, баклажанами, помідорами і кремовим соусом Бешамель
- Свинина зі стручковою квасолею
- Суп Рамен з двома видами м'яса та рідким яйцем
- Курячий Кордон Блю
- Зелений чай з куркумою та буряком
- Свиняча грудинка в східному стилі «BBQ»
- Курка у листковому тісті з пікантним соусом з помідорів та перцю та глазурованими зеленими овочами
- Салат з печінкою на грилі і полуничним соусом вінегрет
- В'єтнамський суп фо з рисовою локшиною та яловичиною
- Стейк з яловичого філе з соусом Беарнез та овочами
- Український борщ у новому виконанні
- Хрусткий фалафель із цвітної капусти з соусом чимічуррі
- Сандвіч із пастромою з руколою та перцем, обсмаженим на грилі
- Мінестроне
- Крем-суп із селери і картоплі з додаванням кокосового молока та олії з коріандру
- Сідло кролика з курячими сердечками
- Нежирний рибний суп
- Тосканський крем-суп
- Салат табуле з фалафелем, хумусом та хрусткими хлібцями піта
- Червоне карі з яловичиною
- Сочевиця тушкована з овочами
- Салат зі паприкою-гриль та куркою у шафрані.
- Салат із стручкової квасолі та грибів шимеї.
- Печений восьминіг з картоплею муслін
- Свиняча рулька «су-від» по-баварськи на картопляному пюре з хроном.
- Шакшука
- Смажений морський чорт у соусі з білого вина.
- Салат з цикорієм-гриль, грушою та волоськими горіхами в медово-гірчичному соусі
- Сандвіч із м’ясом індички з обсмаженими на грилі овочами та гуакамоле
- Карпачо з восьминога
- Гречані вафлі з компотом з хурми та морозивом
- Вегетаріанський бургер з червоною квасолею
- Лосось на грилі із кольрабі з чорізо
- Свиняча вирізка sous-vide з томатно-картопляним пюре
- Спаржевий крем-суп
- Шніцель зі свинини з картопляним пюре, тушкованою капустою і карі
- Бургер Оссобуко з майонезом з гремолатою і помідорною сальсою
- Кюфта-кебаб з баранини, із салатом з помідорів і м’ятним соусом
- Китайські спрінг-роли з яловичиною та манго
- Реберця у медово-пивній глазурі, подані з салатом із зеленого горошку
- Куряче філе з гарніром із стручкової квасолі й бекону у вершково-грибному соусі
- Смажені ковбаски з картопляним пюре і червоною цибулею
- М'ясні фрикадельки в червоному соусі карі з баклажанами
- Маринований лосось з бурячками і кропом
- Сезонний салат із запеченими овочами з легкою заправкою