меню

Привітальні закуски

Гості конференції можуть приїхати за годину до початку сесії: або тому, що вони подолали довгий шлях, або просто для того, щоб побачити своїх колег до початку заходу. Ви зобов'язані належним чином їх зустріти.

Якщо конференція розпочинається рано вранці, добре буде подати легкий сніданок: тонкі багетні бутерброди, простий салат, трохи свіжих фруктів. Для особливо вишуканого заходу, подумайте про приготування складних тарталеток, наприклад, з ікрою або буряковим хумусом, посипаних їстівними квітами та мікрогріном.

Для подій, що починаються пізніше в той же день, легкий десерт буде ідеальним стартером. Уникайте листкових тортів, випічки зі смаженого тіста або густих кремів - це може викликати в усіх сонливість. Замість цього, виберіть фруктовий салат або покриті шоколадом фрукти, цільнозернове печиво або кекси з висівками.

Закуски та кава-брейки

Залежно від програми конференції, перед обідом або вечерею може бути ще одна перерва на солодку або солону закуску. У цьому випадку, спробуйте додати різноманіття в привітальне меню.

Для перерви на перекус доповніть своє сніданкове меню брускетою з нарізаними помідорами, овочами-гриль або копченим лососем, або crudités з соусами. Не забудьте про тих, хто полюбляє солодкі ранкові закуски - побалуйте їх круасанами та невеликим вибором йогуртів з фруктами й гранолою.

Щодо кава-брейків, легкі десерти, такі як панна котта, флан або шоколадний мус - ідеальний вибір. Учасникам конференції також потрібно живити свій мозок, тому буде добре подати суміш горіхів та сухофруктів.

Конференц-буфет

Те, що ви подаєте на обід або вечерю, залежить від події. Деяким клієнтам подобається сучасна та творча їжа, а інші віддають перевагу простим стравам.

Підготуйте кілька готових наборів, щоб вони могли вибрати. Крім класичної, місцевої кухні, ви можете запропонувати французьке, італійське або азійське меню. Таким чином, їжа буде послідовно подаватись упродовж усього заходу, і гості матимуть можливість скуштувати щось нове.

Не забудьте позначити продукти, що містять алергени. Найбільш поширені позначки: «без глютену», «без лактози», «без цукру», «підходить для вегетаріанців» та «підходить для веганів». Це допоможе гостям уникати небезпечних продуктів, і дозволить вашій команді зосередитися на інших завданнях.

По закінченню конференції

Деякі конференції закінчуються, як тільки на сцену виходить останній спікер. Інші тривають годинами після цього, адже учасники продовжують гарячі дискусії, насолоджуючись чашкою кави або смачним частуванням. Якщо цього очікує ваш клієнт, приготуйте кілька гарячих закусок або солодощів, наприклад, міні-пончики з різними смаками.