меню
+

Маринад

Приготування щічок

  • Олія 30.0 мл
  • Гаряча вода 750.0 мл
  • Імбир, нарізка дрібний кубик 30.0 г
  • Knorr Cоус пікантний чилі з томатами Pang Gang 1 л 200.0 мл

Тісто

  • Пшеничне борошно 700.0 г
  • Тепла вода 350.0 мл
  • Дріжджі сухі 20.0 г
  • Цукор 30.0 г
  • Сіль 7.0 г

Подача

  • Зелений перець, очищений 100.0 г
  • Зелений огірок (півкола, без кісточок 150.0 г
  • Селера зелена 50.0 г
  • Зелена цибуля, порізана 50.0 г
  • Арахіс 40.0 г
  • Свіжий коріандр 10.0 г
  1. Маринад

    • Інгредієнти маринаду перемішайте, додайте яловичі щічкитапоставтеухолодильникмінімумна 4 години.
  2. Приготування щічок

    • Витягніть щоки з маринаду та засмажте на олії. Покладіть у каструлю разом з маринадом. Залийте гарячою водою та накрийте. Тушкуйте на повільному вогні поки щоки не стануть дуже м'якими. Далі остудіть їх разом з підливкою.
    • Щоки підігрійте в мінімальній кількості підливки та порвіть виделкою або пальцями на дрібні волокна.
    • Перед подачею нагрійте сковорідку вок, залийте соус Pang Gang, додайте імбир та м'ясо, перемішайте.
  3. Тісто

    • Борошно перемішайте з цукром та сіллю. Дріжджі розмішайте в теплій воді.
    • До борошна додайте розмішані дріжджі і вимісіть тісто протягом декількох хвилин.
    • Тісто покладіть до миски та поставте у тепле місце, поки воно не збільшить об'єм удвічі.
    • Потім тісто покладіть на дошку, сформуйте з тіста ковбаску та розділіть на 20 частинок, формуючи кульки.
    • З тіста розкачайте овальні коржі товщиною 0,5-1 см.
    • Готовий корж змастіть олією, покладіть на нього пергамент та згорніть на половину.
    • Коржі готуйте на пару. Після приготування витягніть пергамент.
  4. Подача

    • У готові парові булочки гуа бао покладіть гаряче м'ясо та холодний гарнір: перець, огірок, селеру, цибулю, горішки та коріандр.