меню
+

Приготування пад-тай

  • Олія 150.0 мл
  • Часник нарізаний 50.0 г
  • Креветки 16/20 (очищені) 50.0 шт
  • Тофу 200.0 г
  • Рибний соус 60.0 мл
  • Рисова локшина 700.0 г
  • Арахіс солоний 150.0 г
  • Бобові паростки 160.0 г
  • Кінза
  • Пластівці чилі
  • Лайм 1.0 шт
  • Яйця 4.0 шт
  • Гострий соєвий соус чилі 200.0 мл

Подавання

  • Цибуля шніт
  • Арахіс
  1. Приготування пад-тай

    • Нагрійте олію на сковороді. Обсмажте часник, постійно перемішуючи, і трохи згодом додайте збиті яйця. Смажте на сильному вогні, щоб яйця згорнулися.
    • Розріжте креветки навпіл і додайте до обсмажених інгредієнтів. Приправте за смаком рибним соусом та гострим соєвим соусом чилі.
    • Паралельно зваріть локшину згідно з інструкцією на пакуванні і поєднайте її з іншими інгредієнтами.
    • Подрібніть арахіс і підсмажте його на сухій сковороді.
    • Постійно помішуючи локшину, додайте до неї арахіс, бобові паростки та крупно нарізану кінзу.
    • Приправте за смаком соком лайма і перцем чилі.
  2. Подавання

    • Викладіть страву на тарілку. Прикрасьте цибулею шніт та підсмаженим арахісом.