«Капучіно» з лісовими грибами й козячим сиром
Пудра із білих грибів додає страві вишуканості й неперевершеного аромату, а отримати її надзвичайно легко — треба просто подрібнити сухі гриби у блендері на високій потужності.

Інгредієнти
Крем із Білих грибів
-
Олія для смаження
-
Цибуля-шалот 100.0 г
-
Свіжі або заморожені білі гриби 300.0 г
-
Сіль і перець за смаком
-
Сухе біле вино 100.0 мл
-
Овочевий бульйон 2.2 л
-
Knorr Professional Трави в олії Primerba Італійські трави 340 г
Пінка з козячого сиру
-
Вершки (31%) 200.0 мл
-
Козячий сир 50.0 г
Для подачі
-
Свіжий тим’ян 10.0 гілочки
-
Чіпси з білих грибів 10.0 шт
-
Пудра з білих грибів
Приготування
-
Крем із Білих грибів
- Підсмажте на пательні нарізану кубиками цибулю-шалот із олією, додайте нарізані гриби, дайте зарум’янитись, приправте сіллю й перцем, додайте вино і зменшіть вогонь.
- Налийте у суміш овочевий бульйон і готуйте близько 20 хвилин на невеликому вогні.
- Додайте Knorr Крем-суп з білих грибів, перемішайте.
- Збийте у блендерідодосягнення кремової текстури та однорідності. Додайтетрави в оліїPrimerba.
- Налийте суп у піалу або чашу для бульйону, схожу на кавову чашку.
-
Пінка з козячого сиру
- Нагрійте вершки 31% і додайте козячий сир. Тільки-но сир розплавиться, процідіть суміш таобережно збийте ручним міксером.
-
Для подачі
- Обережно перенесіть пінку на крем-суп. Прикрасьте зверху грибною пудрою, грибними чіпсами і тим’яном.