«Капучіно» з лісовими грибами й козячим сиром
Пудра із білих грибів додає страві вишуканості й неперевершеного аромату, а отримати її надзвичайно легко — треба просто подрібнити сухі гриби у блендері на високій потужності.
![«Капучіно» з лісовими грибами й козячим сиром – Рецепти «Капучіно» з лісовими грибами й козячим сиром – Рецепти](https://www.unileverfoodsolutions.com.ua/dam/global-ufs/mcos/nee/ukraine/calcmenu/recipes/UA-recipes/general/«капучіно»-з-лісовими-грибами-й-козячим-сиром/main-header.jpg)
Інгредієнти
Крем із Білих грибів
-
Олія для смаження
-
Цибуля-шалот 100.0 г
-
Свіжі або заморожені білі гриби 300.0 г
-
Сіль і перець за смаком
-
Сухе біле вино 100.0 мл
-
Овочевий бульйон 2.2 л
-
Knorr Professional Трави в олії Primerba Італійські трави 340 г
Пінка з козячого сиру
-
Вершки (31%) 200.0 мл
-
Козячий сир 50.0 г
Для подачі
-
Свіжий тим’ян 10.0 гілочки
-
Чіпси з білих грибів 10.0 шт
-
Пудра з білих грибів