+

Крем із Білих грибів

Пінка з козячого сиру

  • Вершки (31%) 200 мл
  • Козячий сир 50 г

Для подачі

  • Свіжий тим’ян 10 гілочки
  • Чіпси з білих грибів 10 шт
  • Пудра з білих грибів
  1. Крем із Білих грибів

    • Підсмажте на пательні нарізану кубиками цибулю-шалот із олією, додайте нарізані гриби, дайте зарум’янитись, приправте сіллю й перцем, додайте вино і зменшіть вогонь.
    • Налийте у суміш овочевий бульйон і готуйте близько 20 хвилин на невеликому вогні.
    • Додайте Knorr Крем-суп з білих грибів, перемішайте.
    • Збийте у блендерідодосягнення кремової текстури та однорідності. Додайтетрави в оліїPrimerba.
    • Налийте суп у піалу або чашу для бульйону, схожу на кавову чашку.
  2. Пінка з козячого сиру

    • Нагрійте вершки 31% і додайте козячий сир. Тільки-но сир розплавиться, процідіть суміш таобережно збийте ручним міксером.
  3. Для подачі

    • Обережно перенесіть пінку на крем-суп. Прикрасьте зверху грибною пудрою, грибними чіпсами і тим’яном.