меню
+

Ананас на грилі

  • Ананас очищений 2.0 кг
  • Мед 200.0 г

Вершковий соус

  • Молоко 500.0 мл
  • Вершки (31%) 500.0 мл
  • Жовтки 5.0 шт
  • Цукор 100.0 г
  • Ванільний цукор 10.0 г
  • Паличка ванілі 1.0 шт
  • ?????? ???????(?? ??????)
  • ??????? ????? (?? ??????)

Як подавати

  • ?????????? ???????? ??????
  1. Ананас на грилі

    • Ананаснаріжтескибочками, настроміть на шампур, змажте медом і обсмажте на грилі.
  2. Вершковий соус

    • Додайтев сотейник з молокомта вершкамиванільний цукорі саму паличку.Закип’ятіть молокоз вершками,відставтевбік івиймітьпаличку ванілі.Додайтезбиті з цукром жовтки.Змішайте до однорідностіта варіть (не кип’ятіть)на повільному вогнідоки соус не загусне.
    • Поставтеу холодильник приблизно на 3 години, до загущення.
    • Натріть цедру лимона.
    • Додайте до застиглого десерту листки меліситалимоннуцедру.
    • Збийте вінчиком, щоб отримати текстуру соусу-діп(соусу для вмочування їжі).
  3. Як подавати

    • Ананас, приготований на грилі, слід подавати з соусом-діп, прикрасивши страву листками меліси.