Бургер Оссобуко з майонезом з гремолатою і помідорною сальсою
Рафінований і творчий варіант традиційного гамбургера за голландським рецептом шеф-кухаря з Унілевер Анне Зантінге. Вона тушкує телячу гомілку і ще теплою викладає її в круглу форму, створюючи бургер для справжніх гурманів.
![Бургер Оссобуко з майонезом з гремолатою і помідорною сальсою – Рецепти Бургер Оссобуко з майонезом з гремолатою і помідорною сальсою – Рецепти](https://www.unileverfoodsolutions.com.ua/dam/global-ufs/mcos/nee/ukraine/calcmenu/recipes/UA-recipes/general/бургер-оссобуко-з-майонезом-з-гремолатою-і-помідорною-сальсою/main-header.jpg)
Інгредієнти
Бургер Оссобуко
-
Приправи (сіль і перець)
-
Біле сухе вино 200.0 мл
-
Бульйон 2500.0 мл
-
Теляча гомілка 2.0 кг
-
Часник 10.0 г
-
Оливкова олія 15.0 мл
-
Черешкова селера 2.0 шт
-
Цибуля 1.0 шт
-
Морква 1.0 шт
Сушені в духовці помідори
-
Помідори рома 5.0 шт
-
Оливкова олія 10.0 мл
Майонез з гремолатою
-
Зелень петрушки 10.0 г
-
Сік лимона 5.0 мл
-
М’якоть лимона 5.0 г
-
Чорний мелений перець, подавлений
-
Часник 5.0 г
Перед подачею
-
Булочки для бургерів 10.0 шт
-
Салат ромен 350.0 г
-
Свіжий базилік 15.0 г