Бургер із хрусткими креветками, крабовими паличками у соусі та майонезом із халапеньйо
Сухарі панко можна замінити на панірувальні сухарі з підсушених або підсмажених хлібних крихт.
Інгредієнти
Приготування креветок
-
Креветки 16/20 (очищені) 50.0 шт
-
Часник нарізаний 10.0 г
-
Імбир подрібнений 5.0 г
-
Кінза свіжа 10.0 г
-
Панко 350.0 г
-
Яйця 5.0 шт
-
Олія для смаження
-
Гострий соєвий соус 150.0 ml
Приготування крабових паличок у соусі
-
Крабові палички 650.0 г
-
Цибуля шніт (дрібно нарізана) 20.0 г
-
Приправи: сіль і перець
-
Майонез
Приготування овочів
-
Перець халапеньйо 40.0 г
-
Приправи: сіль і перець
-
Бок чой (китайська капуста) 500.0 г
-
Кунжутна олія 20.0 мл
-
Часник 5.0 г
-
Імбир 5.0 г
-
Червоний перець чилі 5.0 г
-
Кунжут 10.0 г
-
Помідори 5.0 шт
Подавання
-
Булочки для бургерів 10.0 шт