меню
+

Приготування креветок

  • Креветки 16/20 (очищені) 50.0 шт
  • Часник нарізаний 10.0 г
  • Імбир подрібнений 5.0 г
  • Кінза свіжа 10.0 г
  • Панко 350.0 г
  • Яйця 5.0 шт
  • Олія для смаження
  • Гострий соєвий соус 150.0 ml

Приготування крабових паличок у соусі

  • Крабові палички 650.0 г
  • Цибуля шніт (дрібно нарізана) 20.0 г
  • Приправи: сіль і перець
  • Майонез

Приготування овочів

  • Перець халапеньйо 40.0 г
  • Приправи: сіль і перець
  • Бок чой (китайська капуста) 500.0 г
  • Кунжутна олія 20.0 мл
  • Часник 5.0 г
  • Імбир 5.0 г
  • Червоний перець чилі 5.0 г
  • Кунжут 10.0 г
  • Помідори 5.0 шт

Подавання

  • Булочки для бургерів 10.0 шт
  1. Приготування креветок

    • Замаринуйте креветки вгострому соусі з додаванням часнику, імбиру та кінзи. Поставте в холодильник на кілька годин.
    • Обваляйте креветки у панко, занурте у збите яйце і ще раз у панко. Обсмажте у фритюрі до золотисто-коричневого кольору
  2. Приготування крабових паличок у соусі

    • Пальцями розірвіть крабові палички вздовж волокон. Додайте майонез для салатів та цибулю. Приправте за смаком та перемішайте.
    • Підготовані в такий спосіб крабові палички стануть чудовим замінником шинкованої капусти.
    • Приготуйте майонез із халапеньйо.
    • Змішайте майонез для салатів із дрібно нарізаним халапеньйо та додайте копченого перцю за смаком.
  3. Приготування овочів

    • Замаринуйте бок чой у приправах. Підсмажте її на грилі або на сковороді.
    • Помідори ошпарте окропом, остудіть та очистіть від шкірки. Потім розріжте кожен помідор на чотири частини та видаліть насіння.
    • Підсмажте помідори на грилі
  4. Подавання

    • Намажте підсмажену на грилі булочку майонезом із халапеньйо. Покладіть на булочку бок чой, обсмажені креветки, крабові палички та помідор.