меню
+

Приготування крем-супу

Приготування оливкової олії з ароматом петрушки

  • Оливкова олія 100.0 мл
  • Петрушка — 0,25
  1. Приготування крем-супу

    • Постійно помішуючи, обсмажте цибулю в олії. Додайте довільно нарізаний корінь селери та петрушки. Обсмажуйте суміш на повільному вогні протягом деякого часу.
    • Додайте воду, картоплю, цвітну капусту та Knorr Professional Трави в олії Primerba Базилік. Відваріть до готовності.
    • Перемішайте та приправте за смаком..
  2. Приготування оливкової олії з ароматом петрушки

    • Бланшуйте петрушку, промийте в холодній воді і процідіть. Налийте оливкову олію на петрушку і нагрійте до 60°C. Витримуйте температуру протягом 5хвилин. Перемішайте або розітріть у ступці ароматизовану оливкову олію і процідіть її через дрібне сито або шматочок марлі.
    • Перед подаванням додайте ароматизовану оливкову олію у суп.