Вегетаріанський бургер з червоною квасолею
Бургер — це більше, ніж просто хрустка булочка з м’ясною котлетою. Він може стати чудовою альтернативою для вегетаріанців і веганів, для яких найсмачнішою стравою, приготованою на грилі, буде бургер з ароматною червоною квасолею або нутом та кінзою.

Інгредієнти
Приготування бургера з червоною квасолею
-
Олія для смаження
-
Панірувальні сухарі 20 г
-
Приправи (сіль і перець)
-
Кмин
-
Мелені зубчики часнику 4 шт
-
Червона цибуля 200 г
-
Червоний болгарський перець 400 г
-
Квасоля консервована зціджена 1 кг
-
Яйця 2 шт
Приготування заправки з лимона та трав
-
Лимон 1 шт
-
Кінза свіжа
Приготування начинки
-
Помідори 400 г
-
Начос 200 г
-
Лимон
-
Трави
Приготування
-
Приготування бургера з червоною квасолею
- Перемеліть зціджену і промиту квасолю в кухонному комбайні.
- Додайте яйця разом з дрібно нарізаною червоною цибулею і червоним болгарським перцем.
- Приправте за смаком часником, кмином, сіллю та перцем.
- Додайте панірувальні сухарі і ретельно перемішайте.
- Сформуйте 10 однакових котлеток і обсмажте їх.
-
Приготування заправки з лимона та трав
- Вимийте лимон, натріть з нього цедру та вичавіть сік.
- Змішайте майонез із лимонною цедрою, нарізаною кінзою і кількома краплями лимонного соку; заправка має бути досить густою.
-
Приготування начинки
- Наріжте помідори скибочками, а лимони— кільцями.
-
Подача
- Підсмажте булочки.
- Розріжте кожну булочку навпіл. Покладіть теплу котлетку з квасолі на одну половину булочки. Зверху покладіть нарізані скибочками помідори та набризкайте заправку. Накрийте іншою половиною булочки.
- Подавайте з начос, дольками лимона і зеленню.