+

Приготування бургера з червоною квасолею

  • Олія для смаження
  • Панірувальні сухарі 20 г
  • Приправи (сіль і перець)
  • Кмин
  • Мелені зубчики часнику 4 шт
  • Червона цибуля 200 г
  • Червоний болгарський перець 400 г
  • Квасоля консервована зціджена 1 кг
  • Яйця 2 шт

Приготування заправки з лимона та трав

  • Лимон 1 шт
  • Кінза свіжа

Приготування начинки

  • Помідори 400 г
  • Начос 200 г
  • Лимон
  • Трави
  1. Приготування бургера з червоною квасолею

    • Перемеліть зціджену і промиту квасолю в кухонному комбайні.
    • Додайте яйця разом з дрібно нарізаною червоною цибулею і червоним болгарським перцем.
    • Приправте за смаком часником, кмином, сіллю та перцем.
    • Додайте панірувальні сухарі і ретельно перемішайте.
    • Сформуйте 10 однакових котлеток і обсмажте їх.
  2. Приготування заправки з лимона та трав

    • Вимийте лимон, натріть з нього цедру та вичавіть сік.
    • Змішайте майонез із лимонною цедрою, нарізаною кінзою і кількома краплями лимонного соку; заправка має бути досить густою.
  3. Приготування начинки

    • Наріжте помідори скибочками, а лимони— кільцями.
  4. Подача

    • Підсмажте булочки.
    • Розріжте кожну булочку навпіл. Покладіть теплу котлетку з квасолі на одну половину булочки. Зверху покладіть нарізані скибочками помідори та набризкайте заправку. Накрийте іншою половиною булочки.
    • Подавайте з начос, дольками лимона і зеленню.