Велуте з Журека із засмаженим беконом та ідеальним жовтком
Журек у ролі закуски. Зазвичай Журек подається в якості супу, але ми пропонуємо це урізноманітнити і подати Журек як теплу закуску.
                Інгредієнти
Бекон конфі
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Сирий бекон 1200.0 кг
 - 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Свіжий майоран за смаком
 - 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Часник 5.0 зубчиків
 - 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Олія
 
Велуте з Журека
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Вода 1400.0 л
 - 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Варено-копчений 160.0 г
 - 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Морква 100.0 г
 - 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Селера 80.0 г
 - 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Корінь петрушки 50.0 г
 - 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Лавровий лист, духм’яний перець за смаком
 - 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Масло 70.0 г
 - 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Сіль за смаком
 - 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Борошно 25.0 г
 - 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Вершки (33%) 50.0 мл
 
Ідеальні жовтки
- 
                                
                                
                                
                                
                                
                                Жовток 5.0 шт