Велуте з Журека із засмаженим беконом та ідеальним жовтком
Журек у ролі закуски. Зазвичай Журек подається в якості супу, але ми пропонуємо це урізноманітнити і подати Журек як теплу закуску.
Інгредієнти
Бекон конфі
-
Сирий бекон 1200.0 кг
-
Свіжий майоран за смаком
-
Часник 5.0 зубчиків
-
Олія
Велуте з Журека
-
Вода 1400.0 л
-
Варено-копчений 160.0 г
-
Морква 100.0 г
-
Селера 80.0 г
-
Корінь петрушки 50.0 г
-
Лавровий лист, духм’яний перець за смаком
-
Масло 70.0 г
-
Сіль за смаком
-
Борошно 25.0 г
-
Вершки (33%) 50.0 мл
Ідеальні жовтки
-
Жовток 5.0 шт